Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gulyás Gergely a Facebookon üzent az erdélyi magyaroknak | VIDEÓ

888.hu

2020.12.04. 15:56

A vasárnapi romániai parlamenti választáson való részvételre és az RMDSZ listájának támogatására kérte az erdélyi magyarságot Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken.

Gulyás Gergely a Fidesz közösségi oldalán közzétett videóüzenetében kiemelte: a december 6-i választásokat sokkal nehezebb körülmények között rendezik meg, mint a rendszerváltás óta bármikor, a koronavírus-járvány valamennyi európai ország életét alapvetően változtatta meg. Ilyenkor a választásokon való részvétel bátorságpróba is – mutatott rá a miniszter.

Gulyás Gergely arra kér mindenkit, aki Erdélyben él magyarként, hogy menjen el, és szavazzon az RMDSZ listájára.

Ezzel is ismerjék el azt a teljesítményt, amit az RMDSZ az elmúlt négy évben és a rendszerváltás óta az itt élő magyarságért tett. Értékeljék azt is, hogy magyar összefogás jött létre, valamennyi magyar politikai szervezet képviselteti magát az RMDSZ listáján – mondta.

Hozzátette: nagyon nagy mértékben fogja meghatározni a határon túli erdélyi magyarság következő négy évét a Székelyföldtől a Partiumig, hogy milyen erős a bukaresti érdekképviselet, hogy ott az RMDSZ frakciója milyen mértékben van jelen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére