Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: erdély

Kelemen Hunor: Erdélyi igen a nemzetpolitikára

Helyesnek tartják az erdélyi, a határon túli magyarok az utóbbi bő évtized nemzetpolitikáját, ezt igazolják vissza a külhoniak szavazatai – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke. Mint elmondta, Erdélyben huszonnégy százalékkal emelkedett a levélszavazatok száma a négy évvel ezelőtti választásokhoz képest, nőtt azoknak a száma is, akik a konzulátusokon éltek a szavazati jogukkal, oda kérték a szavazólapot.

Újabb bizonyíték került elő a Telex „időutazásáról”

A Telex főszerkesztője szerint „technikai hiba” történt, de ez a magyarázat aligha győzte meg a független választási megfigyelőket.

A kidobott erdélyi szavazólapokról szóló cikkét már február elsején megírhatta a Telex

A kidobott erdélyi szavazólapokról szóló cikkét már február elsején megírhatta a Telex

 A cikk megszületésének és publikálásának ideje közti eltérésre a Transzparens Újságírásért Alapítvány által felkért független választási médiafigyelő delegáció bukkant rá.

Égő voksok Erdélyben

Mindazok, akik mindeddig nem hitték el, sőt el sem tudták képzelni, hogy ezek bármire (is) képesek, ma reggel összefutottak a cáfolhatatlan bizonyítékkal.

Márki-Zay Péter nem szívesen látott vendég Erdélyben

Az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP): nem kérünk sem a hazugságaiból, sem a határon túli magyaroknak szánt hamis hízelgéséből, sem pedig azokból, akik valójában mögötte állnak.

Az erdélyi magyarok körében 90 százalékos a Fidesz-KDNP támogatottsága

Egy hétfőn ismertetett közvélemény-kutatás szerint a magyar állampolgársággal is rendelkező erdélyi magyarok körében 90,8 százalékos a Fidesz-KDNP jelöltlista támogatottsága.

A 32 évvel ezelőtti véres román-magyar összecsapásra emlékeztek Marosszentgyörgyön

A Marosvásárhellyel összeépült Marosszentgyörgyön az – emlékezetbe fekete márciusként beivódott – 1990-es véres román-magyar összecsapást idézték fel vasárnap délután a település temetőjében tavaly állított emlékműnél.

Diszkriminálja a székely és a csángó identitást a román népszámlálás

Romániában megütközést váltott ki a közösségi médiában, hogy a népszámlálás javasolt kérdőíve nem ajánlja fel lehetőségként a székely és a csángó identitás választását.

Vissza az oldal tetejére