Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ENSZ migrációs paktumának fõ ideológusa Soros György

Tóth Dalma

2018.02.19. 10:38

Az ENSZ migrációs paktuma az egyetemességre törekszik, márpedig az ilyen kezdeményezések ellenállasokba ütköznek és végül megbuknak, a legjobb példa erre a kommunizmus - mondta Tóth Norbert nemzetközi jogász.

A migrációhoz való jogot nemzetközi alapjoggá akarja tenni az ENSZ, a szövetség több mint háromnegyede származási vagy kibocsátó ország, éppen ezért Magyarország marad az ENSZ migrációs tárgyalássorozatában és harcba száll azért, hogy érdemben tudja befolyásolni az eredményeket – emlékeztetett az Alapjogokért Központ kutatója.

Hozzátette,

a paktum fő ideológusa Soros György, aki szerint az állami szuverenitás egy elavult intézmény.

Tóth Norbert arra is kitért, hogy a milliárdos három fázisban – a világgazdaság és a globális társadalom létrehozásával, és egy erre épülő politikai rendszer megalkotásával – akar új világrendet építeni.

A globális migrációs paktum tárgyalása február 20-án kezdődik, a végleges szöveget pedig december 10-11-én egy Marokkóban tartandó kormányközi konferencián fogadnák el az ENSZ tagállamai – írja az MTI.

A Századvég legfrissebb közvélemény-kutatása alapján a magyarok többsége elutasítja az ENSZ február 5-én nyilvánosságra hozott globális migrációs egyezményének tervezetét. A megkérdezettek 80 százaléka válaszolt úgy, hogy nem ért egyet az ENSZ véleményével, miszerint a bevándorlás és annak elősegítése kedvezően járul hozzá a gazdasági növekedéshez és jóléthez, míg ezt az állítást csak a lakosság 14 százaléka támogatja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére