Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: paktum

Köthet-e paktumot Sorossal Márki-Zay migrációügyben, ahogy a kanadai kormányfő tette?

Köthet-e paktumot Sorossal Márki-Zay migrációügyben, ahogy a kanadai kormányfő tette?

Hódmezővásárhely polgármestere kanadai mintára telepítené be a migránsokat Magyarországra. De miért épp Kanadát veszi alapul a baloldal legújabb üdvöskéje? Ha kicsit a dolgok mögé nézünk, kiderül, hogy Justin Trudeau kanadai miniszterelnök migrációügyben paktumot kötött többek között Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns Nyílt Társadalom Alapítványával.

Szlovákia is vétózná a Leyen-paktumot

Csehország és Magyarország után Szlovákia is elutasította a migránsok kötelező elosztását, amit burkoltan ugyan, de benne felejtettek a ma meghirdetett Leyen-paktumban.

Az ENSZ-vita tétje a migráció megállítása vagy megszervezése

Kedden az ENSZ New York-i székházában kiderült, hogy a migráció megállítása és megszervezése a tét a globális migrációs csomagról szóló kormányközi vitasorozatban - mondta Szijjártó Péter szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Reggel 7:59

Megmutatjuk nektek a nap legfontosabb híreit.

Elkezdõdtek a tárgyalások az egész világra kiterjedõ migránspaktumról

Az Egyesült Államok kivételével a világszervezet tagállamai kedden megkezdték a tárgyalásokat az ENSZ migrációs egyezményének tervezetérõl New Yorkban.

Az ENSZ migrációs paktumának fõ ideológusa Soros György

Az ENSZ migrációs paktuma az egyetemességre törekszik, márpedig az ilyen kezdeményezések ellenállasokba ütköznek és végül megbuknak, a legjobb példa erre a kommunizmus - mondta Tóth Norbert nemzetközi jogász.

A brit-francia paktum eredménye: egymásnak estek a migránsok Calais-nál

Theresa May és Emmanuel Macron nemrég egyezett meg abban, hogy 45 millió fontnyi összeget fektetnek be annak érdekében, hogy megoldják a calais-i krízist és megnöveljék a körzet biztonsági szintjét. A brit kormányfõ megígérte Macronnak, hogy segítenek kezelni a kialakult helyzetet és átvesznek párat a kikötõvárosban tanyázó bevándorlókból.

Egy omladozó kártyavár az európai bevándorláspolitika

Az osztrák külügyminiszter, Sebastian Kurz szerint nem tartható a menekültáradat céljából megkötött EU-Törökország paktum, az elhibázott európai bevándorláspolitika kártyavárát pedig az összeomlás fenyegeti.

Idén már nem kapnak vízummentességet a törökök

Az idén már nem kap uniós vízummentességet Törökország - mondta a Berliner Morgenpostnak Günther Oettinger, az Európai Bizottság német tagja.

Bakondi: súlyos válsághelyzet is jöhet

Amennyiben a Törökország-EU megállapodást felfüggesztik, és a Törökországban tartózkodó 3 millió migránst elindítják a görög szigetek felé, az nagyon súlyos válsághelyzetet teremtene - figyelmeztetett a miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója.

Vissza az oldal tetejére