Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Napi Gyurcsány: Fletó szerint emberkísérleteket végez a kormány

888

2020.11.07. 12:00

Az ellenzéki összefogás vezéralakja megint nagyot akart mondani, de csak egy baromsághalmaz lett belőle.

Gyurcsány Ferencnek sok nem maradt, csak a Facebookon való fröcsögésre futja néhány naponta, ami után egészen biztos, hogy nagy elégedettséggel hajtja álomra a fejét, hiszen teljesítette ellenzéki kötelezettségét, ugyanis ma is elmondta, hogy mi nem tetszik neki az ország kormányzásával kapcsolatban. A probléma csak az, hogy – ezt pedig már Fletónak is többször elmondták- valamiért nem ő ül a kormányrúd mögött.

De ne legyünk elfogultak, nézzük csak Ferenc okfejtését.

Amit ma Orbán bejelentett, az alapján úgy tűnik, mintha nem tudná, hogy mi van ebben az országban. Teljes képtelenség, hogy nincs egy szava az iskolákról, tanárokról, diákokról, orvosokról és ápolókról, és legfőképpen a tömeges és ingyenes tesztelésről.

 

Szóval, nem tudni hogy Feri melyik adót nézi, de ideje lenne csatornát váltania, mondom hogy miért:

Orbán Viktornak úgy tűnik nagyon is van fogalma arról, hogy mi történik az országba.

– A koronavírusjárvány-helyzet nehéz, egyes helyeken súlyos, de az esélyeink jók, képesek vagyunk kezelni a helyzetet, és „együtt újra sikerülni fog”

- jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Közölte: az elemzések szerint november 21-én 2240 intenzív kórházi ágyra lesz szükség, december 10-én pedig már 4480-ra.
„Itt van nagyjából a teljesítőképességünk határa”, mert a 4480 intenzív ágyon fekvő beteg összesen 30-32 ezer olyan koronavírusos beteget jelent, aki kórházban van – mondta a kormányfő a „helyzetről”. Sőt, döntéseket hoztak arról is arról is, ha túlmegy a fertőzés ezen a határon, akkor is legyenek olyan kijelölt helyek, ahol képesek megfelelő orvosi ellátást adni, ha kell, a kórházakon kívül is.

Érdekes, Fletó állításával ellentétben a miniszterelnök az iskolákról is beszélt. Azt jelezte, ameddig csak lehet, megpróbálják nem bezárni az iskolákat, mert amíg a diákok iskolában vannak, rendezett kontroll alatt vannak.

Eddig 98 óvodát kellett bezárni, hét iskolában szünetet rendeltek el, 23-ban távoktatás van, 78 intézményben pedig „vegyes oktatás” zajlik

- mondta el a miniszterelnök.

Az intézkedésekről és a szigorításokról pedig csak annyit, hogy körülbelül két és fél hétre tud a kormány előre tervezni, mert megváltozott a járvány természete; tavasszal még három-négy hétre előre tudtak gondolkodni.

„Ugyanakkor az intézkedések hatása megnyúlik. Tehát ha szigorító intézkedések jönnek, annak az eredményeit majd négy-hat hét múlva élvezhetjük”

- mondta el Kásler Miklós.

A Gulyás Gergely pedig a tesztelésekre vonatkozóan elmondta, hogy Magyarországon tömegessé vált a tesztelés.

Magyarország a WHO-protokoll szerint tesztel, de minden gyakorlatot figyelnek, így azt is, van-e pozitív hozadéka annak, hogy Szlovákiában országos tesztelést tartottak.

 

Gulyás azt is elmondta korábban, hogy a kormány mindig értékeli a helyzetet, felméri a kapacitásokat és ha ezek veszélybe kerülnek, szigorúbb intézkedést fognak hozni.

Azt pedig nem tudom halotta-e a DK-s vezér, hogy történelmi 120 százalékos béremelést kapnak az orvosok.

Gyurcsány bejegyzésében folytatja:

Mint ahogy az elveszített munkahelyekről, vagy a tönkremenő vállalkozásokról sincs. Valójában a kormány nem tesz semmit, nem tesz új erőfeszítést, nem mozgósít új erőforrásokat.
Gyurcsány biztosan megfeledkezett a rengeteg beruházásról, amit a kormány a munkahelyek védelme érdekében hozott.
A magyar beruházók már a járvány utáni időkre készülnek, fejlesztéseiket ezért a kormánynak is segítenie kell – jelentette ki a pénzügyminiszter pénteken Budapesten, miután öt vállalat vezetőjével írt alá támogatási szerződéseket. A sor hosszú, mindennapra jut egy újabb beruházás, a családok megsegítésére vonatkozó támogatásokról nem is beszélve így akár a végtelenségig lehetne cáfolni Gyurcsány kijelentéseit.
Gyurcsány azonban ezzel a kijelentésével tette fel a pontot az i-re:
Ez a kormány alibizik, és ezzel emberkísérletet folytat. Vigyázzunk magunkra, ha már a kormány nem vigyáz ránk!
Mindezek fényében én szeretnék egy olyan országban élni, ahol ezt jelentik „emberkísérletek”.

 

De semmiképp ne feledkezzünk meg a baloldalról sem, ha rajtuk múlt volna ugyanis már több százezer család és munkahely dőlt volna be, ugyanis az elmúlt hónapokban semmivel sem segítették a védekezést, csak kifejezetten akadályozták azt.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére