Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minisztériumi osztályvezetők buktak le kenőpénzzel

888.hu

2022.04.20. 20:30

A Magyar Nemzet információi szerint a mai napon több minisztériumban is lecsaptak alacsony rangú bürokratákra, akik pályázatok kedvező elbírálásáért cserébe kenőpénzt fogadtak el.

 

A Magyar Nemzet értesülése szerint magasabb vezetői szintű érintettség nincsen, osztályvezetői szintig terjedő, bürokrácián belüli kis hálózatról rántották le a leplet titkos információgyűjtés segítségével. A minisztériumok az érintett munkavállalókat azonnali hatállyal felfüggesztették a munkavégzés alól, és mindenben segítik az illetékes szervek munkáját.

 

A szaktárca szerdán közölte: a Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadása bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt szerdán őrizetbe vette a Pénzügyminisztérium három pályázatkezelő munkatársát.

 

„Magyarországon a törvények mindenkire vonatkoznak, ezért tárcánk mindenben segíti a nyomozóhatóság munkáját és elítéli a korrupció minden formáját.”
– áll a Pénzügyminisztérium közleményében. Hozzáteszik, a vizsgálat időtartamára a Pénzügyminisztérium felfüggeszti az érintett dolgozók munkaviszonyát.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére