Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: magyar nemzet

Itt az újabb leleplezés Cseh Katalin ügyében

Itt az újabb leleplezés Cseh Katalin ügyében

Azt minden politika iránt érdeklődő tudja, hogy Cseh Katalin és a Momentum 2017-ben a NOlimpia kampánnyal, a magyarországi olimpiát megtorpedózó aláírásgyűjtéssel szerzett magának ismertséget. Azt viszont eddig csak kevesen tudhatták, hogy Cseh Katalin cégvezetőként 2016-ban még a magyar olimpiára is hivatkozva kért uniós támogatást. Amit a cég később meg is kapott.

Amikor az elhárítás valóban ellenzéki politikusok után kémkedett

Amikor az elhárítás valóban ellenzéki politikusok után kémkedett

„Ha igaz, hogy a kormány vég nélkül lehallgatott újságírókat, üzletembereket, független értelmiségieket, politikusokat, akkor ugye ezek hazaáruló bűnözők” – írta Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán a kémszoftverüggyel kapcsolatban.

Félszáz szabadstrand várja a nyaralókat a Balatonnál

Bár az elmúlt tíz évben százalékarányosan nem változott a tó körüli szabadstrandok aránya, a baloldal előszeretettel állítja ennek az ellenkezőjét, illetve beszél irreális balatoni árakról. A Magyar Nemzet szerdai számában közölt részletes összeállítást a valós helyzetről.

Nyugat-Európa nem ismeri Európa ezen részének történelmét

Visegrádi csoportként azt a célt kellene kitűznünk, hogy Közép-Európa és polgárai hangját pontosan ugyanolyan mértékben vegyék figyelembe, mint más tagállamok polgáraiét – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Zbigniew Rau lengyel külügyminiszter, aki magyar, cseh és szlovák kollégájával együtt ma Komáromban részt vesz a visegrádi külügyminiszterek találkozóján.

Kunhalmi Ágnes rossz emberrel kampányol

Kunhalmi Ágnes rossz emberrel kampányol

Közös kampányfotón szerepel Kunhalmi Ágnes MSZP-társelnökkel Sebes Emil, Budapest második világháborús ostromának túlélője, aki közel a kilencvenhez is hagyományőrző találkozókra jár, és a Kitörés emléktúrát is rendszeresen végigjárja. A férfi épp hazafelé tartott, amikor a háza közelében kampányoló szocialista politikus – akit nem ismert fel – megszólította, ekkor készült a közös fotó, amelyet Sebes Emil megkérdezése nélkül használtak fel – írja a Magyar Nemzet csütörtökön.

Gyurcsány Ferenc már 15 éve is azt mondta: el lehet innen menni

Gyurcsány Ferenc már 15 éve is azt mondta: el lehet innen menni

El lehet menni Magyarországról, itt lehet hagyni bennünket – mondta Gyurcsány 2006-ban az Országos Érdekegyeztető Tanács ülésén.

KariGerinek hála káosz uralkodik Budapest utcáin

KariGerinek hála káosz uralkodik Budapest utcáin

Nem lehet mindenhol lezárni a főváros fontos útjait, mivel az káoszhoz vezet – mondta a Magyar Nemzetnek Kovács Kázmér, a Magyar Autóklub jogi bizottságának elnöke a budapesti felújítások és az azokkal járó dugók kapcsán.

KamuGeri törvényt sérthetett a fővárosi közműcégek összeolvasztásával

KamuGeri törvényt sérthetett a fővárosi közműcégek összeolvasztásával

Ugyanazt a személyt, Mészáros Jánost alkalmazza a főváros két közműcége is vezérigazgató-helyettesként. Karácsony korábban azt ígérte, hogy költségcsökkentési céllal a berlini Stadtwerke mintájára összevonják a fővárosi közműszolgáltatókat, az összeolvasztás megszervezésében is részt vevő Mészáros János ugyanakkor a Főtávtól és az FKF Zrt.-től is fizetést kap – írja a Magyar Nemzet csütörtöki cikkében.

Már az Oktatási Hivatal is vizsgálódik Karácsony nyelvvizsgája ügyében

Tovább gyűrűzik a Karácsony-botrány, úgy tűnik, nem marad következmények nélkül, hogy a főpolgármester korábban a szükséges nyelvvizsga-bizonyítványok nélkül vállalt állásokat a Budapesti Corvinus Egyetemen. Az Oktatási Hivatal a Magyar Nemzetet arról tájékoztatta: még hétfőn felveszi a kapcsolatot az egyetemmel, és felkéri az ügy kivizsgálására.

Karácsony Gergelynek immár két nyelvvizsgahiányt kell megmagyaráznia

Karácsony Gergelynek immár két nyelvvizsgahiányt kell megmagyaráznia

Mint az ma kiderült, a „hiperpasszív” főpolgármesternek két nyelvvizsgát kellett volna bemutatnia a korábbi, egyetemi adjunktusi állásához, de egyet sem sikerült.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére