Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: magyar nemzet

Biztosított a magyarországi gabonaellátás

Míg a világ egyes részein élelmezési válságtól tartanak, a magyarországi gabonaellátás biztosított – írta a szombati Magyar Nemzet.

Áder János: A magyar érdekek és értékek képviseletére vállalkoztam

Áder János: A magyar érdekek és értékek képviseletére vállalkoztam

Kétszer ötéves ciklusát követően, május 9-én távozik posztjáról Áder János köztársasági elnök, aki ebből az alkalomból terjedelmes interjút adott a Magyar Nemzetnek.

Minisztériumi osztályvezetők buktak le kenőpénzzel

A Magyar Nemzet információi szerint a mai napon több minisztériumban is lecsaptak alacsony rangú bürokratákra, akik pályázatok kedvező elbírálásáért cserébe kenőpénzt fogadtak el.

Elég nagy baj, hogy a főpolgármester nem egyeztet a terveiről és titkolózik

Elég nagy baj, hogy a főpolgármester nem egyeztet a terveiről és titkolózik

Szükség lenne egy komoly hatástanulmányra, társadalmi egyeztetésekre, ilyen beavatkozásnál nem elég az ötletelés – mondta Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője a Magyar Nemzetnek, arra reagálva, hogy a fővárosi városvezetés autómentessé tenné a pesti alsó rakpart belvárosi szakaszát.

Újabb balliberális tagokkal bővült az EBESZ választási delegációja

Több új delegálttal bővült az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) Magyarországra küldött választási megfigyelői missziója – derül ki a Választás.hu-n közzétett hivatalos adatokból. Az így már több mint 230 fős delegáció eddig két, tárgyi tévedésektől hemzsegő jelentést publikált az április 3-i választásokkal kapcsolatban, most pedig újfent erős balliberális kötődésű tagok érkeztek. Köztük a szervezet igazgatója, aki korábban az olasz baloldali Demokrata Párt parlamenti képviselője volt, valamint két, Soros hálózatához kötődő „szakértő” – írja a Magyar Nemzet.

Bagdy Emőke: Az elmúlt tíz évben nagyon sok kormányzati intézkedés segítette a családokat

Az Origónak adott interjút Bagdy Emőke, aki elmondta, hogy a családokkal kapcsolatos pozitív intézkedések célja, hogy egyrészt legyenek családalapítások, a fiatalok találjanak úgy egymásra, hogy vállaljanak majd közös életet, vállaljanak közös gyermeket, másrészt minden kívánt gyermek megszülethessen – írja Magyar Nemzet.

Így működik a nemzetközi sajtó lejárató gépezete

Így működik a nemzetközi sajtó lejárató gépezete

Egy francia blog döbbenetes részleteket hozott nyilvánosságra a nemzetközi sajtó kulisszatitkairól.

Szánthó Miklós: A nemzetközi baloldal frusztráltsága mutatja, hogy jó úton járunk

Március 25. és 26-án rendezik meg Magyarországon a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungaryt, amelyen beszédet mond Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is. Az esemény legfőbb célja, hogy egyfajta kapcsolódási pontként szolgáljon a nyugati civilizáció konzervatívjai számára, összekötve a nyugati jobboldalt és megmutatva a liberálisoknak, hogy a nemzeti, konzervatív erők együtt tudnak működni nemzetközi szinten – fogalmazott Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.

A TASZ projektvezetője szerint a nemzetközi sajtó valótlan képet fest a magyar valóságról

A TASZ projektvezetője szerint a nemzetközi sajtó valótlan képet fest a magyar valóságról

A Magyar Nemzethez e-mailen korábban eljuttatott terjedelmes dokumentumhalmazból eddig főként olyan Skype-interjúkból ismertettünk részleteket, amelyekből kiderült, hogy a Soros György által is finanszírozott NGO-k (nem kormányzati szervek) a külföldi újságírók befolyásolásával miként festenek torz, valótlan képet Magyarországról. A mostani írásunkban idézett beszélgetésekből mindenki számára nyilvánvalóvá válhat, hogy a kormány szinte minden intézkedését támadó aktivisták egymás között beszélgetve hazánkat egy kifejezetten jó helynek tartják.

Vissza az oldal tetejére