Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay Péter képtelen nem sértegetni másokat | Videó

888.hu

2022.02.05. 09:40

A miniszterelnök-jelölt már december 12-én a Facebook oldalán közzétett videójában is csak sértegetett, amelyben azt igyekezett bizonygatni, hogy azok a polgármesterek is ostobák, akik tiltakoztak ellene a vidéki embereket sértő mondatai miatt.

A baloldal kormányfőjelöltje a decemberi videóban igy fogalmazott:

Az első dolog, amire láthatólag tényleg nagyon megvezetett, félrevezetett, félrevezethető polgármesterek egy mozgalmat indítottak azért elég, hogy mondjam,

én biztos, hogy nem szállnék be egy ilyen önmegalázó kampányba, mint a vidéki polgármestereket amire megint rávette megalázva őket a Fidesz.

Hogy álljanak ki a saját településtáblájukhoz, és mondják azt, hogy szerintük Márki-Zay Péter azt mondta, hogy minden vidéki tudatlan. Ez csak azért izgalmas, mert én egy vidéki polgármester vagyok. Tehát hogyha valaki ezek közül a polgármesterek közül elhitte, hogy én a vidékieket tudatlannak és ostobának tartom, az tényleg tudatlan és ostoba. Az, hogy vannak vidéken tudatlanok és a Fidesz ezekre építi a kampányát, nem azt jelenti, hogy minden vidéki tudatlan. Nyilvánvalóan sem én, sem a legtöbb polgármester nem az „ – próbálta magyarázni a korábbi kijelentéseit.

Úgy tűnik a baloldali jelölthöz leginkább a sértegetés áll közel, ugyanis sikerült már a fogyatékkal élőket megbántania, de a 888 egyik újságíróját is büszkén nevezte aberráltnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére