Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ma két lélegeztetőgépes fake news-t is helyre kellett tenni

888.hu

2020.09.17. 19:30

És még nincs vége a napnak...

Azzal kezdődött nap, hogy a baloldali sajtón végigfutott az a hír, hogy a kormány 2,5 milliárd forintból épít lélegeztetőgép-raktárt.

Aztán jött Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, aki leszögezte: a hazugságbeszéd évfordulóját „stílusosan” hazugsággal ünnepli a baloldal.

A politikus azt írta: ma a baloldali politikusok és a sajtó is azt hirdette, hogy a kormány milliárdokért épít raktárt a feleslegesen megvásárolt lélegeztetőgépeknek.

Ebből egy szó sem igaz

– jelentette ki.

Ezzel szemben az igazság az, hogy az Európai Unió – Magyarország közreműködésével – vesz lélegeztetőgépeket, ezeket Magyarországon fogja tárolni, de persze ott veti be, ahol szükség lesz rájuk. Vagyis a projekt nem kerül semmibe a magyar költségvetésnek, és semmi köze az általunk megvásárolt életmentő berendezésekhez – írta.

A hazugságbeszéd évfordulóját “stílusosan” hazugsággal ünnepli a baloldal.
Ma a baloldali politikusok és a sajtó is azt...

Posted by Menczer Tamás on Thursday, September 17, 2020

Az Emminek is közleményt kellett kiadnia, amelyben azt a sajtóhírt kellett cáfolniuk, miszert betelt a lélegeztető-kapacitás a Korányi és a Szent László kórházban.

Ahogyan a magyar egészségügyben, úgy ebben a két intézményben is minden személyi és tárgyi feltétel adott a betegek folyamatos ellátásához

– írta a minisztérium az MTI-hez eljuttatott közleményben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére