Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kocsis Máté kizártnak tartja, hogy Gyurcsány ittasan vezetne

888.hu

2021.07.09. 12:30

A Fidesz frakcióvezetője úgy véli, hogy a bukott miniszterelnök nem követ el ilyen hibát, miközben éppen ő lett a baloldal megkérdőjelezhetetlen vezére.

 

Kocsis Máté a közösségi oldalán felelevenítette, hogy a napokban megjelentek azok a hírek, miszerint a bukott miniszterelnök a gyöngyösi fóruma előtt alkoholt ivott. Majd felidézi azt a videót, amelyben egy rajongójával fotózkodna, de hirtelen elveszítette egyensúlyát, és nekiesett a mögötte levő kirakat üvegének.

Majd ezt követően a hírek szerint ittasan ült be a kocsiba, és hajtott el. Kocsis Máté megjegyzi, hogy ő nem hiszi azt, hogy Gyurcsány a kamerák kereszttüzében, rendőrök szeme láttára részegen vezetne.

Sokkal dörzsöltebb és rafináltabb annál, mint hogy ilyen szarvashibát elkövessen.”

 

Ugyanakkor megjegyzi, hogy vele kapcsolatban mégcsak nem is ez lenne a legfőbb probléma. Magyarország szempontjából ez teljesen lényegtelen.

Az viszont nem lényegtelen, hogy megszámlálhatatlan kormányzati bűn elkövetése után ismét vissza akar térni a hatalomba.”

 

A Fidesz frakcióvezetője emlékeztet, hogy Gyurcsány az elmúlt 5-6 évben maga alá gyűrte a teljes ellenzéket. Mindeközben olyan brutális hálózatot épített ki, melynek köszönhetően már nincs egyetlen riválisa sem a baloldalon.

Csicskáztatja Jakab Pétert, pitizteti a Momentumot, dróton rángatja Karácsonyt, egykori kormánytagjai ellepték a városházát, minden politikai döntésnél övé az utolsó szó, és vele kell alkudozni, ha egy baloldali be akar kerülni a következő parlamentbe.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére