Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiderült: Dobrev Klárával egyeztetett az indexes főszerkesztő

888

2020.07.25. 18:46

A Pesti Srácok indexes forrásokból úgy tudja, az ominózus igazgatósági ülés után Dull Szabolcs rögtön Dobrev Klárával beszélgetett, Gyurcsány Ferenc neje közel fél óráig tárgyalt a portál volt főszerkesztőjével.

Mint arról már korábban írtunk, Bodolai László egy zárt Facebook-csoportban arról számolt be, hogy az Indextől kirúgott főszerkesztő, Dull Szabolcs többször egyeztetett vezető baloldali politikusokkal. Bodolai szerint Dull üzleti titkokat szivárogtatott ki a konkurenciának, és baloldali politikusokkal egyeztetve szándékosan verte szét a lapot. A Pesti Srácok információi szerint azonban nem Dobrev az egyedüli, akivel Dull találkozott.

Indexes körökből úgy tudjuk, a portál menesztett főszerkesztője az elmúlt időszakban naponta többször is egyeztetett a szociknál jelenleg háttéremberként tevékenykedő Nyakó Istvánnal is, tehát napi szinten folytathatott megbeszéléseket a balliberális oldal befolyásos arcaival – írja a Pesti Srácok.

Az ügy pikantériája, hogy az egészen idáig csendben hallgató Dobrev pont ma tett ki egy bejegyzést a Facebookon, ahol drámai hangvételek között a magyar jogállamiság és egy internetes portál megszűnése között húz párhuzamot. Az Európai Egyesült Államokat vizionáló Dobrev szerint jogállamiság nincs Index nélkül. Meredek.

Amikor a magyar jogállamiságért küzdünk, akkor az Indexért is küzdünk. És fordítva: amikor az Indexért harcolunk, a jogállamiságért és a demokráciáért is harcolunk. És azokért a milliókért – Értetek –, akiktől ismét elraboltak egy fontos információforrást

– írja bejegyzésében.

Vajon ezek után mi várható még a baloldaltól?!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére