Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Két kötelezettségszegési eljárással is támadja hazánkat az Európai Bizottság

888.hu

2021.07.15. 14:30

A gyermekvédelmi törvény is az EU célkeresztjébe került.
Magyarország nem egy, hanem egyenesen KÉT kötelezettségszegési eljárást kap a nyakába a gyermekvédelmi törvény miatt. A törvény miatt, amelynek egyetlen célja van: gyermekeink szexuális felvilágosításáról ne LMBTQ-lobbiszervezetek, hanem a szülők döntsenek!
A döntés még nem nyilvános, de brüsszeli források szerint az Európai Bizottság órákon belül bejelenti. Szerintük kötelesek lennénk beengedni az LMBTQ- lobbiszervezeteket az óvodákba és iskolákba. Ide juttatta Európát a baloldali véleményterror”
– írja az ügyről Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője.
Hidvégi Balázs bejegyzésének megjelenése óta a bizottság már megtette a bejelentést.
A kötelezettségszegési eljárás megindításáról szóló döntés indoklásában az uniós bizottság mindenekelőtt leszögezte: a kiskorúak védelme jogos közérdek, amit az Európai Unió is elismer és érvényesíteni kíván. Ebben az esetben azonban Magyarország nem indokolta meg, hogy az LMBT-tartalmak megjelenítése miért volna káros a gyermekek jóllétére, vagy miért nincs összhangban a gyermek mindenek felett álló érdekével – írja az MTI.
Világosan látszik tehát, hogy
az unió elvitatja a szülők azon jogát, miszerint a gyermekek ilyen irányú nevelése csak rájuk tartozik.
A másik vádpont Magyarország ellen amiatt fogalmazódott meg, hogy egy LMBTQ-mesekönyv kiadóját a fogyasztóvédelmi hatóság felelősségkizáró nyilatkozat feltüntetésére szólította fel, amiért az a hagyományostól eltérő nemi szerepeket jelenített meg gyerekek számára.
Azonban nem csak Magyarországot támadja az EB.
A lengyelek ellen is kötelezettségszegési eljárást indítottak, náluk az LMBTQ-ideológia-mentes zónák létrehozását sérelmezik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére