Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donáth Anna sem látott még egy cent EU-s támogatást sem, de mellébeszélni már tud róla

M. Kovács Róbert

2020.04.26. 17:28

Az ellenzék állandóan olyan eurómilliárdokról vizionál, amelyek Brüsszelből érkezve segítik a magyar járványügyi védekezést, de ha megkérdezik, hol is van az a pénz, csak a mellébeszélés megy. Naná, hogy megint Donáth Annáról van szó...

A 888 olvasói mostanában rendre felteszik a kérdést lapunk Facebook-oldalán, hogy

vajon miért is jár közpénzből fizetés azoknak az ellenzéki képviselőknek, akik Brüsszelben semmi máson nem dolgoznak, mint hogy lejárassák hazánkat és igyekezzenek addig kavarni, amíg az EU retorziókkal kezdi el fenyegetni Magyarországot.

A napokban a momentumos Donáth Anna ékes bizonyítékát adta annak, hogy a trutyi megkavarásához már nagyon ért, de érvekkel nem igazán tudja alátámasztani mondanivalóját.

A Momentum hetek óta hatalmas összegeket álmodik a Magyar Államkincstár számlájára,

amelyek a Nolimpia-párt képviselői szerint azért érkeztek Brüsszelből, hogy segítsék hazánk járványügyi védekezését. A marketinghez egyre inkább, de a matematikához – a jelek szerint – egyre kevésbé értő

Donáth Anna az ATV Egyenes beszéd című műsorában mégsem tudta megválaszolni azt a kérdést, hogy ha szerinte létezik, akkor hogyan, mikor és hova érkezett az EU-s támogatás.
De Képviselő Asszony, nem lehetne ezt rövidre zárni, nyilván egy ilyen EU-s döntésnek van valami papír mögötte. Miért nem lehet azt elővenni és azt mondani, hogy itt van, Magyarország kapott támogatást? Miniszterelnök úr, tessék..

– tette fel a kérdést Simon András műsorvezető.

Donáth Anna válasza tanulmányba illő...

Na nem közgazdasági, inkább pszichológiai tanulmányba.

Azért nem lehet, mert ezt már próbáltuk nagyon sokszor, nagyon sokan elmagyarázni, hogy az EU-nak nincsen saját pénze és saját kasszája. (!!!) Az EU-nak költségvetése van, ahonnan átcsoportosítani tud.

És akkor most figyeljenek azok az elvakult Momentum és egyéb ellenzéki hívők, akik az eddigi trutyikavarás nyomán már elhitték, hogy a kormánypártok, netán személyesen Orbán Viktor ellopta a Brüsszelből érkező pénzeket.

Milyen pénzt? Ami nem jött?

De folytatja:

Nyilvánvalóan abban az értelmében, hogy most gyártott 350 milliárd forintnak megfelelő papírdarabot az EU, hogy itt a pénz, ezt költsétek el, ilyen nem lesz. Ilyen papírt nem találunk. Erről vannak döntések, az európai parlamenti szavazásokat is vissza lehet követni... Az hogy erről hogyan kommunikál a kormány, az a saját narratívájuk továbbvitele a propagandába.

Ezt érdemes még egyszer átvenni:

nincs pénz, mert nincs költségvetés, nincs még papír sem arról, hogy itt a pénz, csak döntések és szavazások vannak.

Ez esetben az lenne a javaslatom, hogy

mostantól Donáth Anna fizetését is döntésekben, szavazásokban utalja el Brüsszel,

hogy ő is megértse: az elköltésre alkalmas pénzt ropogós zöldhasúakban, vagy bankszámlákon kerekedő nullákban lehet értelmezni, voksolásban és határozatokban aligha.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére