Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel mélyen hallgat László Imre hitlerezéséről

888.hu - V4NA

2020.07.01. 10:01

Ha egy jobboldali politikus beszélt volna így Adolf Hitlerről, ahogy azt a Gyurcsány-párt polgármestere tette, már elkezdődött volna a szankciókkal való fenyegetés.

Úgy tűnik, hogy a brüsszeli balosok is a magyar baloldal útját járják, ha botrány van. Mélyen hallgatnak, következmény pedig nincs.

Ahogy arról a 888 is beszámolt, László Imre, Újbuda Gyurcsány-párti polgármestere egy önkormányzati ülésen Hitlert méltatta.

Harminchatban vagy '37-ben a Time magazin Hitlert az év emberének választotta. Megérdemelte? Meg. Mert az a munkája, amit addig kifejtett, az gyakorlatilag Németország felemelkedését hozta

– fogalmazott.

Mivel a DK az Európai Parlamentben is rendelkezik négy képviselővel, a V4NA nemzetközi hírügynökség levélben Donald Tuskhoz, az Európai Néppárt elnökéhez, David Sassolihoz, az Európai Parlament elnökéhez és Iratxe García Pérezhez, a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetségének elnökéhez – mely pártcsaládban a Hitlert méltató polgármester pártjának politikusai is ülnek – fordult, hogy megkérdezze, ez mennyire összeegyeztethető az európaisággal.

Megkérdeztük, hogy mi a véleményük a Hitler-méltatásról. Mit gondolnak arról, hogy Hitler valóban megérdemelte, hogy az év emberének választották 1938-ban? Mit gondolnak, helye van-e az európai politikában olyan politikusnak, aki Hitlert felmagasztalja? Mit gondolnak, helye van-e az európai politikában olyan pártnak, mely nem zárja ki sorai közül az ilyen embert? Arról is kérdeztük a vezető európai politikusokat, hogy mit mit gondolnak, ők Brüsszelben meddig hallgathatnak, mikor kell szót emelniük ilyen ügyben

– hozta nyilvánosságra kérdéseit a V4NA.

Válasz egyelőre nem érkezett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére