Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: donald tusk

A felfelé bukás művészete az EU-ban; I. rész

A felfelé bukás művészete az EU-ban; I. rész

A magyarországi ellenzék március 15-ei tüntetésének „sztárvendége” az Európai Néppárt elnöke, Donald Tusk volt, aki prototípusa azon politikusoknak, akik hiába szerepelnek le hazájukban különböző módokon, az Európai Unió valamely intézményénél garantáltan jól fizető pozícióhoz jutnak. Az is közös jellemvonás ezen személyek között, hogy felfelé bukásuk után elfeledkeznek nemzeti hovatartozásukról és sokszor saját nemzetük érdekeivel szemben nemzetek feletti érdekeket képviselnek.

Donald Tusk a fasiszták és a kommunisták mellé állt

Össztűz zúdult a lengyel nyilvánosságban Donald Tuskra, amiért a lengyel politikus a fasisztákat és a kommunistákat is képviselő magyar baloldal március 15-i rendezvényén felszólalt és egyértelműen állást foglalt mellettük. A lengyel politikusok, publicisták és más közéleti szereplők egyöntetűen elítélték az Európai Néppárt és a Polgári Platform elnökét, és azt is hangsúlyozták, hogy a nyíltan oroszbarát, szélsőjobboldali Jobbik elnökével fotózkodott.

Kovács Zoltán: Politikai célokra használja fel a járványt Donald Tusk

Donald Tusk megnyilakozása a Magyarország és Lengyelország demokratikusan megválasztott kormánya és politikai vezető ereje elleni boszorkányüldözés része – kommentálta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az Európai Néppárt (EPP) elnökének a magyar és a lengyel kormány járványkezelését bíráló közlését hétfőn a Kossuth rádióban.

Novák Katalin helyretette Donald Tuskot

Novák Katalin helyretette Donald Tuskot

A lengyel politikus csütörtökön sokadszorra bírálta a magyar védekezést, ám az Európában is éllovas hazai oltási kampányról már nem ejtett szót.

„Elfogadhatatlan “korcs”-nak nevezni a magyar demokráciát”

Donald Tusk, az Európai Néppárt elnöke kudarcot vallott pártvezetőként és emberként is – írta a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap közösségi oldalán.

Brüsszel mélyen hallgat László Imre hitlerezéséről

Brüsszel mélyen hallgat László Imre hitlerezéséről

Ha egy jobboldali politikus beszélt volna így Adolf Hitlerről, ahogy azt a Gyurcsány-párt polgármestere tette, már elkezdődött volna a szankciókkal való fenyegetés.

Szijjártó: Donald Tusk leszerepelt a világjárvány hatásainak kezelése során

Szijjártó: Donald Tusk leszerepelt a világjárvány hatásainak kezelése során

„Erejéből és képességéből mindösszesen sunyi nácizásra, hazugságok és álhírek terjesztésére tellett” – írja a külgazdasági és külügyminiszter a közösségi médiában megosztott bejegyzésében.

Bocsánatkérést követel Orbán Viktor a Magyarországról álhírt terjesztőktől

Bocsánatkérést követel Orbán Viktor a Magyarországról álhírt terjesztőktől

A Magyarország ellen zajló példátlan támadásról és dezinformációs kampányról, valamint az ezek alaptalanságát kimondó európai bizottsági állásfoglalásokról írt levelet Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke az Európai Néppárthoz (EPP) tartozó valamennyi párt elnökének.

Vissza az oldal tetejére