Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ügyészség már vizsgálja a Hadházyék ellen tett feljelentést

888 / Magyar Nemzet

2020.10.14. 07:30

Megérkezett az ügyészségre a feljelentés Hadházy Ákos ügyében.

A Magyar Nemzet értesülései szerint már megérkezett az ügyészségre, és tanulmányozzák azt a bejelentést, amelyet korrupciós bűncselekmény feljelentése elmulasztásának gyanúja miatt tett a közérdekű ügyekkel kapcsolatos bejelentéseiről ismert Tényi István. Az ügy nemcsak Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt, hanem az ellenzéki pártok vezetőit is érinti – írja a lap.

Mint arról korábban beszámoltunk, Hadházy hosszas Facebook-posztban elemezte a baloldal kudarcát a Borsod megyei 6-os választókörzetben tartott időközi országgyűlési választáson.

Az egykori LMP-társelnök még azt is bevallotta, hogy

ő maga sokkal többet tudott az időközi választáson elindított összellenzéki jelöltről, a jobbikos Bíró Lászlóról, mint amennyi kiderült az antiszemita kijelentéseiről elhíresült politikusról.
Mivel Hadházy és az ellenzéki pártelnökök – Fekete-Győr András kivételével – hivatalos személyek, a büntető törvénykönyv szerint korrupciós bűncselekmény észlelésekor feljelentési kötelezettségük van, így a hatósághoz kellett volna fordulniuk, amennyiben Hadházy Ákos valóban tájékoztatta őket a korrupció gyanújáról – olvasható a Magyar Nemzetben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére