Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A háború ellen tiltakozó idős bácsit egy magyarul alig beszélő nő vegzálta Márki-Zay fórumán

888.hu

2022.03.27. 17:00

Egy magyarul láthatóan alig beszélő nő kötött bele először a táblával megjelenő idős úrba. A Mandiner információi szerint MZP kampánykörútját amerikaiak is kísérik. Szürreális, hogy az esettel szinte egyidőben a baloldal miniszterelnök-jelöltje „példamutató szeretetországról” beszél a színpadon.

 

Nyolc nappal a választás előtt Jászberényben fórumozott Márki-Zay Péterírja a Mandiner. A városban a miniszterelnök-jelölt hívei mellett tiltakozók is megjelentek, pontosabban egy idős férfi arra kérte transzparensével a baloldal miniszterelnök-jelöltjét, hogy ne akarjon katonákat és fegyvereket küldeni a háborúba – derül ki a szintén jelenlévő Bohár Dániel posztjából.

 

Amerikaiak MZP körül?

 

Érdekesség még, hogy ahogy az a felvételen is látható, egy magyarul alig beszélő hölgy szúrta ki először a háborúellenes tiltakozót a lakossági fórumon. A videón látszik, hogy a hölgy a „Nem. Köszönöm” mondaton kívül mást nem tud magyarul mondani.

 

A lap információi szerint Márki-Zay országjárását amerikaik is kísérik.

 

A Mandiner megkereste Márki-Zay Péter csapatát, megkérdeztük, meg tudja-e erősíteni értesülésünket. Az alábbi kérdésekkel fordultak a baloldal jelöltjéhez:

— Mit reagálnak a felvételekre?

— Valósak-e az információink arról, hogy egy külföldi, amerikai csapat kíséri az országjáráson?

— Ki volt a felvételen látható nő?

 

Külföldi befolyás a baloldal kampányában

 

A lap szerint a baloldal kampányában egyébként más külföldi befolyásolási elem is tetten érhető, elég csak a Bajnaihoz köthető, DatAdat nevű cégre gondolni. A cégről az Index nyomán megírtuk, hogy a baloldali előválasztást is befolyásolhatta, sőt, eldönthette Bajnai Gordon és köre azokon az adatelemzéssel és kampánytanácsadással foglalkozó cégeken keresztül, amelyeket egykori titkosszolgálati miniszterével, Ficsor Ádámmal hoztak létre. Az online adatbázis-építéssel foglalkozó vállalkozások egy részét tényleges jelenlét nélkül Észtországban jegyezték be. A cégháló létrehozásának célja az áprilisi választások eredményének befolyásolása lehet.

 

Mutatjuk a vágatlan felvételt

 

A Pesti TV riportere is készített videót, amelyen többek között az látható, hogy

az idős férfit fellökték, majd „Földet rá!” – kiabálták Márki-Zay hívei a háborúellenes idős férfinak.

 

A Mandiner hozzáteszi: szürreális elem a felvétel kapcsán, hogy miután Márki-Zay Péter a színpadon többek között a „példamutató szeretetországról” beszél, hívei az idős férfit fellökik, egyikük, egy hölgy nevetve még azt is megjegyzi, hogy „reméli, felkamerázták”, majd több jelenlévő szájából is elhangzik a fentebb már idézett „Földet rá!” kijelentés is.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére