Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Leendő szavazóit listázza az MSZP

2016. április 14. 15:58

Tóbiás József fél. Tóbiás József retteg, hiszen a gonosz kormány majd újra, orvul visszavezeti a vasárnapi boltzárat! De az MSZP most megmutatja! Az MSZP kiáll a nyugdíjasok, az éhezők, az elesettek és az árván maradt kiselefántok, valamint, a vasárnap is vásárolni akaró honfitársaink jogaiért. Mindezt emberszeretetből, felebaráti gesztusként. Egy párhuzamos univerzumban talán még igaz is lehetne az előző mondat.

Az ellenzék soraiból sok kritikát lehetett hallani az előző években a kormány munkájára – ez egy demokráciában természetes, sőt elvárt. Egy dologgal azonban nem vádolták meg a Fidesz-KDNP-t soha: a következetlenséggel, határozatlansággal.

Sőt, a vádak általában arról szólnak, hogy a kormány túlzott magabiztossággal nyúl egy-egy területhez. A vasárnapi zárva tartás elrendelése egyértelműen a Fidesz-KDNP egyik legnépszerűtlenebb lépése volt. A boltzár pozitív hozadékai ellenére több mint egy év után sem tetszett az emberek többségének az intézkedés, így a kormány megszüntette azt.

Az MSZP azzal riogat, hogy ez csak álca, és majd újra bezárják a boltokat vasárnap. De bezzeg az MSZP népszavazása kihúzza a talajt a kormány szándékai alól. A népszavazási törvény világosan fogalmaz: ha egy népszavazás érvényes és eredményes, akkor az adott kérdésben jogszabályt kell alkotnia a parlamentnek, amely – figyelem – három évig köti a jogalkotókat és addig az időtartamig a törvényt nem változtathatják meg. Az MSZP tehát három évre helyezné biztonságba a vasárnapi vásárlást: ez lenne az eget rengető eredmény.

Az ellenzék előszeretettel foglalkozik a jobboldal vélt vagy valós politikai stratégáival. Vajon ezek az emberek – vagy akár egy átlagember – adnának-e olyan tanácsot, hogy a kormány vezesse vissza legnépszerűtlenebb intézkedését. A politikai realitás nem ezt diktálja.

Ami biztos, hogy a boltok nyitva lesznek most vasárnap.

Ha valamit meg lehetett tanulni 2002 és 2010 között az az, hogy az MSZP-t nem érdekli az emberek érdeke. Csak a milliárdok és a saját politikai céljaik érdeklik őket: politikai gesztenyéjük sütögetése mindennél előbbre való.

A mostani aláírásgyűjtés is erről szól. Aki aláírja az íveket, az felül az MSZP provokációjának, mely arra irányul, hogy listázza a potenciális szavazóit.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

amerika, london, párizs

Már megbánhatták a kormánykoalíció vezetői, hogy kipaterolták Hans-Georg Maassent, a német belügyi hírszerzés (BfV) vezetőjét.

Így robbantja rá Orbán Viktor a valóságot Európára

A salzburgi találkozón kérdezték a magyar miniszterelnököt arról, mi a megoldás a bevándorlásra. Orbán Viktor nem futott fölösleges köröket a válasszal.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére