Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
a kutya ugat
 
 
 
 

Elismerték a gazdasági teljesítményünket

2016. május 10. 07:38

Mikola István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium felelős államtitkára szerint mindenképpen jelzés értékű az OECD elismerése.

Az OECD kétévente ad ki országjelentést a tagállamokról, ehhez négy-öt szakértő egy éven át vizsgálja az ország teljesítményét, helyzetét. Egy ilyen dokumentum lényegében tükröt tart az ország elé, megmutatja erősségeit és gyengeségeit, továbbá kritikus megállapításokat tesz.

Mikola kiemelte, hogy az OECD napokban megjelent Magyarországról szóló jelentése

talán az eddigi legjobban sikerült, legkedvezőbb tartalmú, és valóban elismeri a gazdaságmegújító törekvéseket és az eredményeket."

Továbbá az államtitkár szerint a magyar kormány egyre inkább támaszkodik a döntéselőkészítő munkában az OECD tényadataira és az általa javasolt gyakorlatokra, hiszen egy döntés akkor jó

ha annak megfelelő szakmai alapja van, és ezt biztosítja a szervezet." 

Emellett szó esett arról is, hogy a kormány azért is épít az OECD tanácsaira, mert az politikai befolyástól mentesen, kizárólag szakmai szempontok alapján ad tanácsokat. Ugyanis az OECD valamikor a gazdag országok klubja volt, ma már azonban inkább a jó gyakorlatoké. 

(MTI)

OLVASTAD MÁR?

a kutya ugat
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek!

Csak a független és büszke nemzetek menthetik meg a nyugati civilizációt

Csak a független és büszke nemzetek menthetik meg a nyugati civilizációt

amerika, london, párizs

A nyugati civilizációt fenyegető legfőbb veszély az önfeladás: a kultúra, a hit, a hagyományok, a mítoszok és a szimbólumok eltűnése.

Totális káosz a Momentum kampányelszámolása

Totális káosz a Momentum kampányelszámolása

kétharmad

Mint kiderült, a Momentum Mozgalom állami támogatása felfüggesztésre került, mivel nem tudtak elszámolni a kampánycélra felhasznált közpénzekkel. Az eset kapcsán nagyító alá vettük a párt honlapján található, az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ) megküldött részletes kimutatásokat. Még laikus szemmel is elég nagy káoszt találtunk.

Francia sajtó: öngyilkossági hullám söpör végig az országon

A sárgamellényes tüntetők főként a városban élő franciák problémáival hozakodtak elő. A vidéki Franciaország azonban szintén nincs jó helyzetben. A France24 hírportál riportjából kiderül, hogy átlagosan kétnaponta öngyilkos lesz egy francia gazdálkodó. A híroldal "öngyilkossági járványról" ír.

Őrizetbe vették Macron botrányba keveredett extestőrét

Őrizetbe vették Macron botrányba keveredett extestőrét

amerika, london, párizs

Alexandre Benallát letartóztatták, mert luxuskörülmények között, diplomata-útlevéllel repült a közép-afrikai Csád Köztársaságba karácsony környékén.

A magyar ballibek számára továbbra is hős a terrorizmusért elítélt Ahmed H.

A magyar ballibek számára továbbra is hős a terrorizmusért elítélt Ahmed H.

piszkostizenkettő

A terrorizmus miatt jogerősen elítélt Ahmed H. hamarosan szabadul, de neki és az őt Magyarországon támogató migránssimogató erőknek ez nem elég. Ahmed H. jó hírnevének megsértésére hivatkozva még pénzt követelnek a magyar államtól, miközben mindenáron hőst akarnak csinálni a terrorcselekményért elítélt zavargóból.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére