Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: gazdaság

Szijjártó: összegkorlát nélkül adhatunk támogatást

„Készen állunk arra, hogy megvívjuk a második, a gazdasági védekezés szakaszát.” – mondta a külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó: Magyarország is beszáll a kapacitás-újraelosztási versenybe

A gazdaságok újraindításával egy időben megindult a kapacitás-újraelosztási verseny a világban, ebbe természetesen Magyarország is beszáll, hosszú tárgyalások állnak a kormány előtt Németországban.

Százmilliárd forint fejlesztési forrásra pályázhatnak a kkv-k

Erről Varga Mihály pénzügyminiszter beszélt kedden Budapesten, a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) pályázat első támogatói szerződéseinek átadásán.

Fitch Ratings: 2021-ben 5,4 százalékos GDP-növekedés lesz a magyar gazdaságban

Fitch Ratings: 2021-ben 5,4 százalékos GDP-növekedés lesz a magyar gazdaságban

A tágabb értelemben vett közép- és kelet-európai térség gazdaságait is komolyan megterheli az idén a koronavírus-járvány, a régióban azonban az év második felétől már fellendülés, jövőre lendületes növekedés várható – áll a Fitch Ratings pénteken Londonban ismertetett átfogó előrejelzésében.

Szijjártó: 800 ezer euró felett is támogathatóak a vállalatok

Hosszú, majdnem két hónapos tárgyalássorozatot követően az Európai Bizottság végül jóváhagyta azt a kérésünket, hogy 800 ezer euró felett is adhassunk támogatást magyarországi vállalatoknak a versenyképességük növelése érdekében – jelentette be Szijjártó Péter közösségi oldalán.

Szijjártó: a támogatásokkal 377 milliárd forintnyi beruházás jön létre

Szijjártó: a támogatásokkal 377 milliárd forintnyi beruházás jön létre

A versenyképesség-növelő támogatásokat igénybe vevő 806 vállalat kötelezettséget vállalt arra, hogy 377 milliárd forintnyi beruházást hajt végre a következő hónapokban, ezzel 143 618 munkahelyet védenek meg, amihez 169 milliárd forint támogatást ad a kormány – hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter Székesfehérváron.

„Új világgazdasági verseny indul, az ebben elfoglalt pozíció pedig most dől el”

A külgazdasági és külügyminiszter szerint a nyitott magyar gazdaságban fontosak a nemzetközi cégek, de „a magyar gazdaság lelkét a magyar tulajdonban lévő vállalatok adják”.

Nem vett mindent figyelembe az OECD Magyarországgal kapcsolatban

Gion Gábor pénzügyekért felelős államtitkár tisztázta a dolgokat.

Na, ennyire értenek Gyurcsányék a válságkezeléshez

Na, ennyire értenek Gyurcsányék a válságkezeléshez

Ha vannak emberek, akinek csendben kellene maradniuk a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság kezelése ügyében, akkor azok nem mások, mint Gyurcsány Ferenc és a kilentúrája. Az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány részletes elemzésben mutatja be, hogy milyen állapotok uralkodtak a gazdaságban, amikor Gyurcsányéknak kellett válságkezelést folytatniuk, illetve milyen a helyzet most. A különbség számottevő!

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére