Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Egy nehéz nap nehéz éjszakájának még nehezebb hajnala

Apáti Bence

2017. október 3. 20:58

Úriember földön fekvő ellenfelét nem rugdalja. Földön fekvő embereket a spanyol gárda felhergelt állatai rugdalnak. Az az ő szintjük. Én is csak azért szándékozom néhány verbális rúgást bevinni az ellenzék nagy megmentőjének, mert a fényképek tanúsága szerint felkelt a földről. Többé-kevésbé le is porolta magát.

Ha tegnap este, mikor elindult piálni, egy sötétebb árnyalatú zakót vesz föl, talán fel sem tűnik nekünk, hogy a hétfő hajnal egy jelentős részét egy biztonságos, ám annál sárosabb árok védelmező ölelésében töltötte. De a világos zakó mellett tette le a garast.

Botorság volt, Lajos.

A világos zakó ugyanis a sötét veszprémi éjszakában kiválóan veri vissza mind a vakuk, mind az utcai lámpák fényét.

A helyi – a hírek szerint rendkívül udvarias – rendőrök a negyedik oszlop összegecizése után már el is kapták a mi drága graffitisünket. Gyors és szakszerű munka volt.

Ha hinni lehet a helyi szóbeszédnek, Csintalan művész úr gazdájának – pardon, barátjának (rohadt szótár, mindig kijavítja, amit Csintalan után írok) – ez csak egy szimpla hétfő este volt. Rutinfeladat a helyi rendőröknek és lakosoknak.

A híresen rendszerető veszprémi lakosok mindig idejében összeszedik, felsegítik, letörlik a hányást a szája széléről, és megértő pszichológusként végighallgatják a szokásos mondatokat:

"Orbán egy geci, hazamegyek és most már tényleg kirúgom a Kálmán Olgát. Faszom. Kibaszom a gecibe."

Ezeket szokta motyogni Lajos, amíg az empatikus helyi erők hazatámogatják.

Forrásaink szerint a tegnapi eset azért fajult firkálásba, mert Laller már jó előre lefoglalt egy hatalmas termet, hogy barátaival megnézze a Botka-Vona-vitát. Az első dupla felest akkor rendelte ki, mikor kiderült, hogy nincsenek barátai. A lefoglalt terem kongott az ürességtől. A második sokk akkor érte, amikor jött az SMS, hogy nem Kálmán Olga fogja levezetni az évtized vitáját, hanem Baló. Az RTL lenyúlta a showt. Ekkor Lajos ordítva kirendelte a 10. whiskyt, majd kibaszta a pincért, aki titokban a pult alatt Bayert nézte az Echo tévén egy titkosított okostelefonon. Simicska állítólag tajtékzott.

Pedig milyen jól indult minden.

Vonát végre sikerült lebeszélni az ősz tincsről, meg arról, hogy magára tetováltassa, hogy az iszlám az emberiség utolsó reménye. Csak a rohadt szemöldökével nem tudott mit kezdeni. Gábor szerint állítólag férfias, ha kicsit ki van szedve. Sebaj, fiatalság, bolondság. És ha jobban belegondol, Olga mostanában tényleg sokkal kacérabban mosolyog Gabira. Lehet, hogy a kiszedett szemöldök, és nem a havi négy milla judáspénz (basszus, már megint a hülye szótár!), na, szóval a fizetés miatt? Végül is mindegy. Lényeg, hogy Gáborka jól érezze magát.

Csakhogy időközben Botka egy hűvösebb vasárnap reggelen bömbölve letette a fegyvert Gyuriferinek. Szegeden a lehulló levelek is Botka miniszterelnökségét siratták. Illetve csak a levelek. Az elvtársak nem gyászoltak, hanem vidáman koccintottak, és a pukkanó pezsgősüvegek zaja mintha Botka pityogását is elnyomta volna. Persze ezt lehet, hogy csak képzelem.

Mindenesetre Simicska a pincért is kibaszta. (Elfogyott a pia.)

És elindult a közeli benzinkútra utánpótlásért. Ekkor borult be az árokba. Kicsit erőt gyűjtött (szundikált egy órácskát), aztán tovább folytatta útját a benzinkút felé.

Meg nem erősített hírek szerint a séta közben folyamatosan Schilling Árpival ordibált, aki egy újabb 10 milliós mikróadományért lobbizott Lajosnál. Árpád állítólag esküdözött, hogy az újabb Orbánnal üvöltözős videóját még az előzőnél is többen fogják megnézni, mert most már az alsógatyáját is le fogja tolni, rászarik egy nemzeti konzultációs kérdőívre, és emiatt aztán tényleg megbukik az Orbán, de ez már Simicskának is sok volt.

Lajos tudta, hogy új, liberális haverjai furcsák, de ezen a ponton összetört. Földhöz vágta a még mindig lobbizó mobiltelefonját, hisztérikus nevetésben tört ki, elővette kisunokája zsírkrétáját és a „centinként fogom levágni a faszotokat” katatón ismételgetése közben elkezdte összefirkálni a közelében lévő hirdetőoszlopokat.

Ekkor értek oda a mindig udvarias rendőrök.

Mondanám, hogy én már csak egy kávét kérek, de ha már bulika, akkor legyen bulika!

Erre a vigadalomra iszom egy direkt az ilyen esetekre félretett whiskyt.

Egészségetekre! Éljen az ellenzéki összefirkálás!

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Így robbantja rá Orbán Viktor a valóságot Európára

A salzburgi találkozón kérdezték a magyar miniszterelnököt arról, mi a megoldás a bevándorlásra. Orbán Viktor nem futott fölösleges köröket a válasszal.

Szijjártó: Magyarország kemény, de arányos választ fog adni, ha az ukránok kiutasítják a beregszászi konzult

Szijjártó: Magyarország kemény, de arányos választ fog adni, ha az ukránok kiutasítják a beregszászi konzult

kétharmad

Ha az ukrán fél konzult utasít ki, az nem maradhat azonnali arányos válasz nélkül magyar részről, ezt azonban remélhetőleg el lehet kerülni - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Budapesten.

ENSZ menekültügyi főbiztosa: nincs semmiféle migrációs válság Európában

ENSZ menekültügyi főbiztosa: nincs semmiféle migrációs válság Európában

amerika, london, párizs

A főbiztos, Filippo Grandi szerint Európában nincs semmiféle migrációs válság, az európai politikusoknak pedig "nem kéne civakodnia néhány hajó miatt", utalva itt a migránsokat taxizó hajókra.

Nincs panasz Duterte teljesítményére

Nincs panasz Duterte teljesítményére

amerika, london, párizs

Bár a nemzetközi sajtó elég sokszor támadja a Fülöp-szigeteki elnök drogellenes háborúját, a filippínók mégis elégedettek Rodrigo Duterte lépéseivel.

Még Merkel is hátrahőkölt, akkora felháborodást keltett kémfőnökének kirúgása

Még Merkel is hátrahőkölt, akkora felháborodást keltett kémfőnökének kirúgása

amerika, london, párizs

A német belügyi hírszerzés volt vezetőjét, Hans-Georg Maassent azért menesztették pozíciójából, mert gyakorlatilag azt mondta, Merkel orbitálisat hazudott. A döntésnek olyan óriási visszhangja lett, hogy az egész kormánykoalíció beleremegett.

Dömötör: nem lehet olyanokra bízni a határvédelmet, akiknek a kezében ott van a kerítésvágó

Dömötör Csaba szerint nem lehet olyanokra bízni a határvédelmet és a biztonságot, "akik kezében ott a kerítésvágó".

A legfelsőbb iráni vezető az USA támogatta arab országokat tette felelőssé a szombati merényletért

A legfelsőbb iráni vezető az USA támogatta arab országokat tette felelőssé a szombati merényletért

amerika, london, párizs

Ali Hamenei ajatollah az Egyesült Államok által támogatott, Perzsa-öböl menti arab államokat tette felelőssé egy közleményében a szombati merényletért.

A baloldali svéd kormányt okolja a stockholmi terrortámadás legfiatalabb áldozatának édesapja

A baloldali svéd kormányt okolja a stockholmi terrortámadás legfiatalabb áldozatának édesapja

amerika, london, párizs

A 11 éves kislányát elvesztő Stefan Akerlund egy független bizottság felállítását szorgalmazza, mely megvizsgálná, hogy a tavalyi stockholmi merényletért felelősek-e a baloldali kormány tagjai és a hatóságok vezetői.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére