Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vihar a biliben: a svédek megfenyegették Merkelt

888.hu

2016.03.11. 20:38

Megfenyegette a német kancellárt a svéd bevándorlásügyi miniszter.
STOCKHOLM, 20:38

Perrel fenyegeti a német kancellárt a svéd bevándorlásügyi miniszter.

Bírósági perrel fenyegeti a svéd bevándorlásügyi miniszter Angela Merkel német kancellárt a dublini rendelet felrúgásáért. A brit Express arról ír, hogy a skandináv ország több uniós állammal együtt úgy gondolja, hogy Angela Merkel semmibe veszi a dublini rendeletet a Németországban regisztrált menekültek visszautasításával. 

Morgan Johansson svéd bevándorlásügyi miniszter az Európai Unió Bírósága elé cibálná Merkelt, amiért nem veszi figyelembe az Uniós rendelkezést. A svédek az egyezmény megszegésén kívül azt is Merkel számlájára írják, hogy a "tárt ajtók politikája" miatt megindult menekültáradat egy része rögtön Svédország felé vette az irányt.

Hetente 500-600 menedékkérő érkezik hozzánk a németektől, ezek az emberek korábban ott már regisztráltak. Ha nem küldjük őket vissza, akkor még több menedékkérelemmel kell szembenéznünk. Az új német menekültpolitikai döntés arra kényszeríti Svédországot, hogy megerősítse a határellenőrzést."

– tette hozzá a miniszter. 

(Express, MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére