Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: menekültek

Több, mint tízezer ukrán menekült érkezett Magyarországra hétfőn

Az ukrán-magyar határszakaszon 6342 fő lépett be hétfőn Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 6036-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden az MTI-t.

Tizenkétezer ukrán menekült érkezett Magyarországra

Az ukrán-magyar határszakaszon 6455 ember lépett be szerdán Magyarországra, a román-magyar határon belépők közül pedig 5546-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön az MTI-vel.

Tegnap is több mint tíz ezren érkeztek hazánkba a háború elől

Az ukrán-magyar határszakaszon 6514 ember lépett be szerdán Magyarországra, a román-magyar határon belépők közül 4922-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön az MTI-vel.

10 429-en érkeztek Ukrajnából kedden

Az ukrán-magyar határszakaszon 5769 ember lépett be kedden Magyarországra, a román-magyar határon belépők közül pedig 4660-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.

10 480-an érkeztek hazánkba Ukrajnából hétfőn

Az ukrán-magyar határszakaszon 5629 ember lépett be hétfőn Magyarországra, a román-magyar határon belépők közül pedig 4851-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden.

ORFK: 13 078-an érkeztek Ukrajnából vasárnap

Az ukrán-magyar határszakaszon 6080-an léptek be vasárnap Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 6998-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn.

Írország lassan már nem tud több ukrán menekültet befogadni

Nem mintha nem lenne elég kapacitásuk, csak sokan érkeztek most Afrikából is hozzájuk.

Egy nap alatt közel tizennégyezren érkeztek Ukrajnából

Az Országos Rendőr-főkapitányság szerint 13 670 menekült érkezett Ukrajnából csütörtökön.

Már több mint 800 ezren menekültek el Szomáliából az aszály elől

Csak a múlt hónapban 33 ezer, aszály elől menekülő embert számláltak, ami 28 százalékkal több az áprilisi adatokhoz képest. A menekülthullám 2021 januárjával vette kezdetét – közölte az ENSZ Humanitárius Ügyek Koordinációs Hivatala (OCHA).

Közel tízezer ukrán menekült érkezett Magyarországra hétfőn

Az ukrán-magyar határszakaszon 4668 ember lépett be hétfőn Magyarország területére, a román-magyar határszakaszon belépők közül 4932-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden az MTI-vel.

Vissza az oldal tetejére