Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Navracsics reagált a magyar operatív programok jóváhagyására

888.hu, MTI

2022.12.22. 15:05

Elértük a célunkat, az év végéig minden olyan megállapodást aláírt Magyarország az Európai Bizottsággal, amely lehetővé teszi az európai uniós forrásokhoz való hozzáférést – közölte a területfejlesztési miniszter Facebook-oldalán csütörtökön közzétett videóüzenetében.

 

Navracsics Tibor beszámolt arról, hogy a hét elején a magyar kormány nevében aláírta a nemzeti helyreállítási tervvel kapcsolatos megállapodást, csütörtökön pedig az Európai Bizottság jóváhagyta a magyar operatív programokat és magának a partnerségi megállapodásnak a szövegét.

Mindez lehetővé teszi, hogy körülbelül 130 milliárd forintnyi előleg megérkezzen, meg lehessen kezdeni a pályázatok kiírását és elindulhassanak azok a fejlesztések, amelyeket az európai uniós forrásokkal támogatni lehet – fogalmazott a területfejlesztési miniszter.

 

 

Navracsics Tibor köszönetet mondott mindazoknak, akik az elmúlt fél év „megfeszített” tárgyalásai során támogatták, továbbá azoknak, akik a szakmai anyagokat előkészítették, akik az Európai Bizottsággal egyeztették a magyar elképzeléseket, akik segítették a vállalásokat megtenni, és azokat teljesíteni.

Köszönetet mondott azoknak is, akik folyamatosan kritizálták és bírálták munkájukat, „hiszen így ébren tartották bennünk a teljesítményvágyat”.
„Akik támogattak és segítettek, nélkülözhetetlenek voltak, akik bíráltak, azok pedig jobb teljesítményre ösztönöztek.” – jelentette ki a videóban a területfejlesztési miniszter.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére