Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megalázták a holland külügyminisztert, miután a multikultit bírálta

888.hu

2018.09.05. 20:50

A holland parlament elõtt kellett kanosszát járnia a külügyminiszternek, Stef Bloknak, amiért bírálta a multikulturalizmust.
AMSZTERDAM, 20:50

A holland parlament előtt kellett kanosszát járnia a külügyminiszternek, Stef Bloknak, amiért bírálta a multikulturalizmust.

Blok számos érdekes dolgot mondott, többek között például ilyeneket:

Megkérdeztem erről már a minisztériumomat, de itt is felteszem a kérdést. Mondjanak egy példát egy olyan multietnikus vagy multikulturális társadalomról, ahol az őshonos lakosság még mindig él, és békésen élnek egymás mellett a felek. Én egy ilyet sem ismerek.”

Vagy például mondott ilyet is: „nagyon jó időtöltés vasárnap meglátogatni a török péket, ha egy jól szituált részén lakunk a városnak”, de rögtön érezhetővé válnak az együttélés mellékhatásai, ha migránsok lakta városrészekben élünk.

A külügyminiszter szavai zárt körben hangzottak el, mintegy 80 fős közönség előtt. Mondhatjuk, hogy ez volt a miniszter őszödi beszéde, amelyet inkább neveznék "igazságbeszédnek", mint az eredetit. Már ezek a szavai önmagukban is botrányt okoznának a balliberálisok között, azonban mondott ennél keményebbeket is, amelyek miatt végül már kénytelen volt bocsánatot kérni. Például, hogy talán "genetikai" okai lehetnek, hogy nem tudunk megfelelően kapcsolatot fenntartani ismeretlen emberekkel.

A berágott libsik bizalmatlansági indítványt nyújtottak be ellene a parlamentben.

Nem kellett volna ezeket mondanom, visszavonom a szavaimat"

– közölte Blok a törvényhozás előtt, kiemelve, hogy csupán vitaindítónak szánta a kijelentéseit, nem gondolta igazán komolyan őket.

Talán a bocsánatkérés miatt, és talán azért is, mert nagyrészt helyesen beszélt, végül túlélte a bizalmatlansági indítványt, vagyis Stef Blok marad a holland külügyminiszter.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére