Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: multikulti

Hamvába holt multikulturalizmus Svédországban

Hamvába holt multikulturalizmus Svédországban

Magdalena Andersson, Svédország miniszterelnöke a múlt hét folyamán hivatalosan is elismerte, hogy országa képtelen volt integrálni az elmúlt két évtizedben befogadott bevándorlókat, ami párhuzamos társadalmak kiépüléséhez és az erőszak egyre erőteljesebb elharapódzásához vezetett. Az elmúlt években egyre romló svédországi állapotok (többek között a rendszeres robbanások, a klánháborúk, az antiszemitizmus és a nők elleni erőszak mértékének növekedése) egyértelművé tették a muszlimok sikertelen integrációját. Andersson beismerésének drámai jellegét tovább fokozza, hogy már olyannyira fenntarthatatlan állapotok uralkodnak, hogy többé nem lehet szőnyeg alá söpörni a svéd multikulturalizmus katasztrofális következményeit.

Becsületgyilkosságok és rendőrök elleni erőszak a patriarchátus nevében?

Becsületgyilkosságok és rendőrök elleni erőszak a patriarchátus nevében?

A bevándorlóháttérrel rendelkezők egyre erőszakosabb támadásai tapasztalhatók Németországban és Franciaországban.

Saját bőrén

Saját bőrén

Biztos, hogy megérte hagyni, hogy a muszlimok egyre agresszívabb különálló társadalmat építsenek fel?

Egyre több a migráns a sógoroknál: Ausztria lakosságának 20 százaléka más országban született

Egyre több a migráns a sógoroknál: Ausztria lakosságának 20 százaléka más országban született

Ausztriában 1,7 millió olyan ember él, aki más országban született, ez az osztrák lakosságnak csaknem egyötöde (19,5%) – derül ki az Osztrák Integrációs Alapnak (ÖIF) szombaton az osztrák sajtóban közzétett statisztikájából.

Németország egyik legszínesebb városában naponta átlagosan három-négy késes bűncselekmény történik

Kilenc hónap alatt 1025 késsel elkövetett bűncselekmény történt Hamburgban, azaz egy napra átlagosan 3,75 ilyen eset jut.

Multikulti London: még soha ennyi gyilkosság nem történt a brit fővárosban

Minden jel szerint a 2018-as számokat is felül fogja múlni a 2019-es évé, pedig a tavalyi már így is évtizedes „rekordnak” számított.

A GDP helyett a villamos ablaktörlőjét pörgette egy migráns Franciaországban

Egy, a közösségi médiában szélsebesen terjedő felvétel szerint a feltételezettnél nagyobb kihívást jelentett egy bevándorlónak a beilleszkedés.

Tiltakoznak az afrikai utcanevek miatt a helyiek Berlinben

Még 2017 júniusában röppent fel a hír, miszerint több utca is afrikai nevet kaphat a német fõváros Wedding nevezetû kerületében, melyet multikulturális jellege miatt afrikai negyednek is csúfolnak. A helyiek egy része azonban tiltakozik az átnevezések miatt.

Fejezetek a svéd multikultiból: sértõ a szõke haj és a kék szem

Svédország harmadik legnagyobb városában, Malmõben december 13-án rendezik meg a szokásos Szent Luca elõtt tisztelgõ körmenetet. Hagyományosan Szent Lucát, a fiatalon mártírhalált halt nõt egy szõke lány testesíti meg. Ez azonban sértõ az újsvédekre nézve, így idén nemre, korra és énekhangra való tekintet nélkül bárki jelentkezhet Szent Luca szerepére. Fejezetek a svéd multikultiból.

Vissza az oldal tetejére