Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: külügyminiszter

Szijjártó: Kik vonták kétségbe a magyar szakemberek döntéseit?

Szijjártó: Kik vonták kétségbe a magyar szakemberek döntéseit?

A külügyminiszter Facebook-oldalán tette fel a kérdést. A bejegyzés végén kiemelte: a jövő héten 480 ezer Szputnyik és 400 ezer Sinopharm oltóanyag érkezik.

Borrell: Az Unió és Oroszország közötti kapcsolatok rosszabbodnak

Az Európai Unió kapcsolata Oroszországgal egyre inkább elmérgesedik Josep Borrell az unió kül – és biztonságpolitikáért felelős főképviselője szerint.

Szijjártó: Minden adott a Kazahsztánnal való kapcsolat további fejlődéséhez

A két ország kapcsolatát a kölcsönös tiszteletre alapozzuk, és nem foglalkozunk egymás kioktatásával, nem szólunk bele egymás belügyeibe – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Nur-Szultanban kazah hivatali partnerével tartott sajtóértekezletén.

Szijjártó: Megéri jóban lenni a keleti világgal

Ez idáig 2,2 millió adag keleti oltóanyagot szállítottak Magyarországra – mondta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán a Türk Tanács online csúcstalálkozója előtt.

Szijjártó: Az EU tovább akarja növelni a tagországokra nehezedő migrációs nyomást

Az Európai Unió 79 afrikai, karibi és csendes-óceáni állammal kötött cotonoui partnerségi megállapodása migrációs megállapodássá vált, amivel az EU tovább akarja növelni a migrációs nyomást az EU-tagországokra – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminisztereinek egynapos ülésének szünetében.

Szijjártó: Törökország örömmel fogadná vakcinája tesztelésében a magyar együttműködést

Törökország, a járványhelyzettől függően, örömmel fogadná a saját fejlesztésű, koronavírus elleni vakcinája tesztelésének harmadik, klinikai fázisában Magyarország szakmai és tudományos együttműködését – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Ankarában, Fahrettin Koca török egészségügyi miniszterrel folytatott megbeszélése után.

Így csinál tulkot magából az EP-s Dobrev-brigád

Így csinál tulkot magából az EP-s Dobrev-brigád

Nem tudom, pityeregnek-e vagy inkább tehetetlenül dühöngenek Dobrev Kláráék a szintén konzekvensen nemzetellenes momentumos ifjú hölgyekkel a portugál külügyminiszter friss bejelentésén, hogy a jogállamisággal kapcsolatos rendelet alkalmazását egyáltalán nem siettetik.

„Az Európa körüli migrációs kockázatokat mind az EU-nak köszönhetjük”

Három nagyon jelentős migrációs kockázat van ma Európa körül, és ezeket, sajnos, mind az Európai Uniónak köszönhetjük – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Pozsonyban.

Szijjártó Péter: világossá kell tenni, hogy csak szabályosan lehet belépni az EU-ba

Szijjártó Péter: világossá kell tenni, hogy csak szabályosan lehet belépni az EU-ba

Az Európai Uniónak (EU) világossá kell tennie, hogy területére csak szabályosan lehet bejönni, mert amíg ezt nem teszi meg, nem szűnik meg a nyomás a magyar és a görög határon – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

Szijjártó: ha Brüsszel képtelen volt a V4-ek pénzéből segíteni a migráció elleni harcot, akkor hadd segítsen Málta!

Új szövetség jött létre Magyarország és Málta között, az Európai Unió dilemmáit hasonlóan ítéli meg a két ország, és egyetértünk a migrációs kérdésekben is – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Vallettában az Evarist Bartolo máltai kül- és uniósügyi miniszterrel folytatott tárgyalások után. A külügyérek figyelmeztettek: a V4-ek 35 millió eurót adtak az EU-nak a líbiai parti őrség megerősítésére, de Brüsszel képtelen volt hajókat vásárolni.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére