Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel közel 4 millió forinttal támogatta a szír terroristavezért

Horváth Tamás

2019.04.02. 12:08

Hassan F. két évig az európai adófizetõk pénzébõl élt.

Azok után, hogy a tegnapi napon Natasha Bertaud, az Európai Bizottság illetékes szóvivője kénytelen volt elismerni, hogy Hassan F., az Iszlám Állam Magyarországon elfogott terroristája is rendelkezett az ENSZ által biztosított, de az európai adófizetők pénzéből feltöltött migránskártyával, újabb részletek derültek ki az ügyben.

A hirado.hu információi szerint az Iszlám Állam hóhérjaként emlegetett Hassan F. két éven át havi 500 eurót (átszámítva 150 ezer forintot) kapott Brüsszeltől a migránskártyájára. Nem kell matematikusnak lenni ahhoz, hogy kiszámoljuk, ez azt jelenti, a Budapesten elfogott szír terroristavezér két esztendő alatt – hála az uniónak – nagyjából

3,9 millió forint felett rendelkezhetett. 

Az európai adófizetők pénzén dzsihadisták zsebét kitömő brüsszeli bürokraták ráadásul csak azután függesztették fel az utalásokat, hogy Hassan F.-et elfogták a magyar hatóságok.

Az elfogott terrorista a gyanú szerint 20 ember kivégzésében vett részt, majd Európába jött, menedékjogot kért, és amikor a magyar hatóságok Ferihegyen őrizetbe vették, migránskártyát találtak nála.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára arról beszélt, Hassan F. ügye minden másnál jobban szimbolizálja, hogy mi a súlyos baj a brüsszeli politikával. Úgy fogalmazott, csak januárban

60 ezren kaptak migránskártyát anélkül, hogy erről kikérték volna az európai emberek véleményét.

Hozzátette, a bevándorlók – köztük a könyörtelen terroristák – olyan juttatásokat kapnak, amilyeneket egy magyar állampolgár még csak nem is remélhet.

Dömötör szerint a magyar kormány álláspontja mindezek miatt az, hogy haladéktalanul meg kell szüntetni minden olyan programot, amely ösztönzi a bevándorlást és növeli a biztonsági kockázatokat.

Erőteljes mozdulattal fordítani kell a brüsszeli kormánykeréken, mert az Európa nevű hajó most az önfeladás felé halad, ezt pedig nem szeretnénk mozdulatlanul nézni”

– tette hozzá, majd kiemelte, hogy ezért is fontos, hogy minél többen vegyenek részt a májusi európai parlamenti választáson.

Hassan F.-et a Fővárosi Nyomozó Ügyészség vette őrizetbe terrorizmus gyanújával még március második felében. A vád szerint a szír férfi három éve az Iszlám Állam nemzetközi terrorszervezet tagja, és 2016-ban feltételezhetően kivégzésekben is részt vett. Hassan F.-et 2018. december 30-án a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren ellenőrizték. A migráns hamis okirattal igazolta a saját és a vele lévő nő személyazonosságát, ezért a bíróság embercsempészés és más bűncselekmény miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, valamint három évre kiutasította Magyarországról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére