Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Forisek Ádám

2018.03.29. 07:59

Ezek a legfontosabb hírek ma reggel!
Tarlós: a választáson Magyarország identitása a tét

A főpolgármester szerint az Orbán-kormány a nemzetállami értékek és a kereszténységre épülő európai kultúra mellett áll. Szerinte ennek mentén fogalmazható meg a választás igazi tétje, ami a következő: az április 8-ai választáson az igazi tét Magyarország identitása, illetve az ezt alapjaiban befolyásoló tömeges bevándorlás kérdése. A városatya beszélt az ellenzékről is: szerinte a tömeges illegális bevándorlástól minden normális ember fél, az ellenzék magát a veszélyt bagatellizálja. A főpolgármester úgy véli, ezek a pártok a multikulturalizmus szolgálatába szegődtek.

Ismét fegyvergyártásba kezd Magyarország

Simicskó István honvédelmi miniszter és cseh kollégája, Karla Slechtová védelmi miniszter  bejelentése alapján Magyarország gyalogsági kézi lőfegyvereket fog gyártani. Az erről szóló licencszerződést szerdán Budapesten írta alá David Höfer, a Ceská Zbrojovka Export vállalat vezérigazgatója és Kránicz Roland, a HM ARZENÁL Zrt. vezérigazgatója. Cseh licenc alapján első lépésben a fegyverek összeszerelése indul meg, majd 2019. januártól a teljes gyártás Magyarországon lesz. Ez mintegy 200 embernek új munkahelyet is jelent majd.

Németország beállt az ENSZ mögé

Az új német külügyminiszter, Heiko Maas azért utazott New Yorkba, hogy bemutatkozzon. Beszédében az ENSZ megerősítése mellett foglalt állást. Maas szerint az ENSZ szerepének erősítésére van szükség, az új külügyminiszter szavai alapján Németország támogatja az ENSZ megerősítését a nemzetállamokkal szemben. Múlt héten Angela Merkel német kancellár is arról beszélt a Bundestagban, hogy gondoskodni kell arról, hogy az ENSZ menekülteket segítő programjai rendelkezzenek megfelelő forrásokkal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére