Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Pétert már az sem zavarja ha baloldalinak hívják, LMBTQ-támadás alatt a Wikipédia

888.hu

2021.09.07. 20:00

A Jobbik elnöke az egyik saját propagandavideójában már nem is ellenkezik mikor baloldalinak pártját. A Wikipédia sincs biztonságban ha az LMBTQ-lobbiról van szó.

Jakab Pétertől, a Jobbik elnökétől és miniszterelnökjelölt-jelöltjétől már megszokhattuk, hogy egy-egy demagóg szövegért nem kell a szomszédba mennie. Minden egyes utcafórumán úgy ad elő kisszámú, de annál lelkesebben tapsoló közönségének, ahogy azt betanulta a tükör előtt.

Szövegei extra dolgokat nem tartalmaznak: lényegében úgy írja le az ország helyzetét, mintha csak egy dél-amerikai kis faluban élnénk. Elhatalmasodott mélyszegénység, hatalmas a korrupció, ezekbe a mondatokba pedig beleszövi Orbán Viktort vagy Mészáros Lőrincet, akik mindezeknek az előidézői.

Pár napja töltött fel a közösségi oldalára egy videót, amelyben egy cigány származású fiatalemberrel beszélget a romák felzárkóztatásáról. Tőle megszokott módon nem mondta el a teljes igazságot, helyette a kormány elleni hergelésbe fogott.

A statisztikák azt mutatják, hogy

nő a foglalkoztatottság, ami nem másból eredhet, mint hogy a romák jelentős részét sikerült visszavezetni a munka világába, így több pénzt is tudnak hazavinni.

Emlékszünk arra, hogy milyen volt a 2010 előtti korszak felzárkóztatási politikája. És ezt a világot akarja visszahozni Jakab Péter a szocialistákkal való szövetségkötéssel.

Megkérdezték Gyurcsány bohócától, hogy a baloldalnak mi a programja a romák felzárkóztatására. Ezen a ponton el kellett volna mondania, hogy a szocialisták mit kínálnak, és miben különbözik tőlük a Jobbik – amely valamiért még jobboldali pártnak nevezi magát.

De nem ez történt.

Jakab Péternek a szeme sem rebbent, nem javította ki a kérdezőt, hanem elmondta, hogy a baloldal hogyan képzeli el a cigányság megsegítését.

Ámde pártját már nem különítette el a komplett baloldali ellenzéktől.

Míg Jakab Péter mostanra sikerült teljesen beleélnie magát a Gyurcsánytól kapott szerepbe, addig nyugaton az LMBTQ-lobbi már a Wikipédiát is kikezdi mert nem tetszik nekik az egy szexuális orientáció definíciója.

Több Twitter-felhasználó is kikérte magának a Wikipédia „tudatlanságát”, és azt követelik, írják át az oldalon található fogalommagyarázatot.

Egyes források azt állítják, hogy a biszexualitás magában foglalja a romantikus vagy szexuális vonzalmat minden nemi identitás iránt, függetlenül az adott személy biológiai nemétől, így gyakorlatilag felcserélhető a pánszexualitás fogalmával”

– olvasható a Wikipédia oldalán.

A képernyőképet megosztva egy Twitter-felhasználó azt írta: „Miért tájékoztat rosszul a Wikipédia a szexualitásról? Miért van az, hogy a Wikipédia ilyen hibát vét a szexualitás témakörében? A pánszexuális és a biszexuális nem ugyanaz.”

Mások a közösségi médiához fordultak, hogy kifejezzék nemtetszésüket, különösen azért, mert az oldalt a védettsége miatt nem tudja akárki szerkeszteni.

Valaki ezt írta: „Szar a Wikipédia, nagyon ideges vagyok. Biszexuális ≠ pánszexuális, mikor fogják ezt megérteni?”

A Wikipédia azt állította, hogy a biszexualitás kevésbé „befogadó”, mint a pánszexualitás, és ezzel hatalmas port kavart.

Vannak azonban, akik még az erőszakos lobbi útjába állnak.

Skóciában konzultációt indítottak el a társadalmi nemek elismerését szabályozó törvény reformjáról.

A javaslat szerint a jelenlegi 18-ról 16 évre vinnék le azt a korhatárt, amikortól egy fiatal jogilag is elismertetheti a társadalmi nemét.

A konzultáció során az ennek támogatását firtató kérdésre a válaszoló szervezetek 54 százaléka, míg a magánszemélyek 56 százaléka válaszolt igennel.

Az életkor csökkentését támogató szervezetek:

  • Allsorts Youth Project,
  • Children and Young People’s Commissioner Scotland,
  • Children in Scotland,
  • The Scottish Youth Parliament,
  • YWCA Scotland – The Young Women’s Movement.

A vallási vagy hitéleti szervezetek azonban erős ellenállást tanúsítottak: a 35 válaszadó közül mindössze kettő támogatta a javaslatot. Skóciában 27 vallási csoport ellenezte az életkor csökkentését, három az Egyesült Királyság egyéb területeiről és kettő a világ többi részéről. Egy skót vallási csoport nem válaszolt a feltett kérdésre.

A válaszoló vallási csoportok egy része nyilvánosan elutasítja azt, amit genderideológiának neveznek. Közéjük tartozik a Christian Concern és az Anscombe Bioethics Center. Szintén ellenzi a reformot a legtöbb női szervezet, amelyek szembementek a transzjogi reformokkal is: ilyen volt az Authentic Equity Alliance, a Fair Play For Women, a For Women Scotland, a Woman’s Place UK és a Women Human Rights Campaign.

A 34 női szervezet közül mindössze három támogatja a reformokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij felelősségre fogja vonni mindazokat, akik segítik a megszállókat

Kijev és szövetségesei nem fognak béketárgyalásokba bocsátkozni, ha Moszkva népszavazásokat tart Ukrajna elfoglalt térségeiben az Oroszországhoz való csatlakozásról – jelentette ki vasárnap az ukrán elnök.

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Ha Szentpéteri Nagy Richárd politológus és Bánó András, a harminc évvel ezelőtti rossz emlékű „Egyenleg-ügy” főszereplője valamilyen módon Orbán Viktorról beszélget a nyilvánosság előtt, abban biztosak lehetünk, hogy a magyar miniszterelnök abból jól nem jön ki.

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Azt gondolná az ember, hogy van egy határ, amit már nem lépnek át, de minden alkalommal bizonyítják, hogy nincs ilyen.

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

A kormány pedig előre közölte, hogy nem lehet áthárítani az extraprofit-adót az utasokra. A Ryanair a tettéért most drágán megfizet.

Kína folytatja hadgyakorlatait Tajvan körül

A kínai hadsereg bejelentette hétfőn, hogy tovább folytatja a Tajvan körül múlt héten megkezdett hadgyakorlatait, amelyeknek az eredeti tervek alapján helyi idő szerint vasárnap délben kellett volna befejeződniük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére