Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Pétert már az sem zavarja ha baloldalinak hívják, LMBTQ-támadás alatt a Wikipédia

888.hu

2021.09.07. 20:00

A Jobbik elnöke az egyik saját propagandavideójában már nem is ellenkezik mikor baloldalinak pártját. A Wikipédia sincs biztonságban ha az LMBTQ-lobbiról van szó.

Jakab Pétertől, a Jobbik elnökétől és miniszterelnökjelölt-jelöltjétől már megszokhattuk, hogy egy-egy demagóg szövegért nem kell a szomszédba mennie. Minden egyes utcafórumán úgy ad elő kisszámú, de annál lelkesebben tapsoló közönségének, ahogy azt betanulta a tükör előtt.

Szövegei extra dolgokat nem tartalmaznak: lényegében úgy írja le az ország helyzetét, mintha csak egy dél-amerikai kis faluban élnénk. Elhatalmasodott mélyszegénység, hatalmas a korrupció, ezekbe a mondatokba pedig beleszövi Orbán Viktort vagy Mészáros Lőrincet, akik mindezeknek az előidézői.

Pár napja töltött fel a közösségi oldalára egy videót, amelyben egy cigány származású fiatalemberrel beszélget a romák felzárkóztatásáról. Tőle megszokott módon nem mondta el a teljes igazságot, helyette a kormány elleni hergelésbe fogott.

A statisztikák azt mutatják, hogy

nő a foglalkoztatottság, ami nem másból eredhet, mint hogy a romák jelentős részét sikerült visszavezetni a munka világába, így több pénzt is tudnak hazavinni.

Emlékszünk arra, hogy milyen volt a 2010 előtti korszak felzárkóztatási politikája. És ezt a világot akarja visszahozni Jakab Péter a szocialistákkal való szövetségkötéssel.

Megkérdezték Gyurcsány bohócától, hogy a baloldalnak mi a programja a romák felzárkóztatására. Ezen a ponton el kellett volna mondania, hogy a szocialisták mit kínálnak, és miben különbözik tőlük a Jobbik – amely valamiért még jobboldali pártnak nevezi magát.

De nem ez történt.

Jakab Péternek a szeme sem rebbent, nem javította ki a kérdezőt, hanem elmondta, hogy a baloldal hogyan képzeli el a cigányság megsegítését.

Ámde pártját már nem különítette el a komplett baloldali ellenzéktől.

Míg Jakab Péter mostanra sikerült teljesen beleélnie magát a Gyurcsánytól kapott szerepbe, addig nyugaton az LMBTQ-lobbi már a Wikipédiát is kikezdi mert nem tetszik nekik az egy szexuális orientáció definíciója.

Több Twitter-felhasználó is kikérte magának a Wikipédia „tudatlanságát”, és azt követelik, írják át az oldalon található fogalommagyarázatot.

Egyes források azt állítják, hogy a biszexualitás magában foglalja a romantikus vagy szexuális vonzalmat minden nemi identitás iránt, függetlenül az adott személy biológiai nemétől, így gyakorlatilag felcserélhető a pánszexualitás fogalmával”

– olvasható a Wikipédia oldalán.

A képernyőképet megosztva egy Twitter-felhasználó azt írta: „Miért tájékoztat rosszul a Wikipédia a szexualitásról? Miért van az, hogy a Wikipédia ilyen hibát vét a szexualitás témakörében? A pánszexuális és a biszexuális nem ugyanaz.”

Mások a közösségi médiához fordultak, hogy kifejezzék nemtetszésüket, különösen azért, mert az oldalt a védettsége miatt nem tudja akárki szerkeszteni.

Valaki ezt írta: „Szar a Wikipédia, nagyon ideges vagyok. Biszexuális ≠ pánszexuális, mikor fogják ezt megérteni?”

A Wikipédia azt állította, hogy a biszexualitás kevésbé „befogadó”, mint a pánszexualitás, és ezzel hatalmas port kavart.

Vannak azonban, akik még az erőszakos lobbi útjába állnak.

Skóciában konzultációt indítottak el a társadalmi nemek elismerését szabályozó törvény reformjáról.

A javaslat szerint a jelenlegi 18-ról 16 évre vinnék le azt a korhatárt, amikortól egy fiatal jogilag is elismertetheti a társadalmi nemét.

A konzultáció során az ennek támogatását firtató kérdésre a válaszoló szervezetek 54 százaléka, míg a magánszemélyek 56 százaléka válaszolt igennel.

Az életkor csökkentését támogató szervezetek:

  • Allsorts Youth Project,
  • Children and Young People’s Commissioner Scotland,
  • Children in Scotland,
  • The Scottish Youth Parliament,
  • YWCA Scotland – The Young Women’s Movement.

A vallási vagy hitéleti szervezetek azonban erős ellenállást tanúsítottak: a 35 válaszadó közül mindössze kettő támogatta a javaslatot. Skóciában 27 vallási csoport ellenezte az életkor csökkentését, három az Egyesült Királyság egyéb területeiről és kettő a világ többi részéről. Egy skót vallási csoport nem válaszolt a feltett kérdésre.

A válaszoló vallási csoportok egy része nyilvánosan elutasítja azt, amit genderideológiának neveznek. Közéjük tartozik a Christian Concern és az Anscombe Bioethics Center. Szintén ellenzi a reformot a legtöbb női szervezet, amelyek szembementek a transzjogi reformokkal is: ilyen volt az Authentic Equity Alliance, a Fair Play For Women, a For Women Scotland, a Woman’s Place UK és a Women Human Rights Campaign.

A 34 női szervezet közül mindössze három támogatja a reformokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére