Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2017.09.22. 19:59

Orbán és Szydlo kevesebb Brüsszelt szeretne; Theresa May egyelõre nem bír az EU-val; Érdekes interjút adott lapunknak a legmenõbb német konzervatív hetilap fõszerkesztõje. Ezek a nap legfontosabb hírei.
Orbán és Szydlo: kevesebb Brüsszelt és erősebb nemzetállamokat

Beata Szydlo lengyel miniszterelnök a mai nap folyamán Orbán Viktort fogadta. A találkozón számos kérdésről szó esett. Orbán Viktor kiállt amellett, hogy Lengyelországban nem csorbult a jogállamiság, valamint abban is egyetértett Szydlóval, hogy a kvótákat és a migránsok betelepítését vissza kell utasítani. Nem akarunk olyan államot örökül hagyni, amely bevándorlóországgá vált – jelentette ki Orbán Viktor. A találkozó részleteiről itt tudhatsz meg többet.

Theresa May további engedményeket vár az EU-tól

A brit miniszterelnök egyelőre nem tudott szívderítő fejleményekről beszámolni, úgy tűnik, hogy Brüsszel alaposan megizzasztja a briteket. May szerint azok, akik a brit EU-tagság megszűnése utáni átmeneti időszakban érkeznek, szintén letelepedhetnek és dolgozhatnak, de nekik már regisztrációs kötelezettségük lesz. A Brexit után közvetlenül következő időszakról szólva Theresa May azt mondta, hogy szükség lesz majd átmeneti időszakra. Egyelőre az is komoly vitatéma Brüsszel és London között, hogy ki legyen illetékes az uniós polgárok ügyében eljárni, miután a britek kilépnek az EU-ból: a brit vagy a Európai Unió Bírósága járjon-e el. A további vitákról itt olvashatsz bővebben.

Dieter Stein: "Orbán megvédte a magyar népet"

Lapunk exkluzív interjú készített a Junge Freiheit című német hetilap főszerkesztőjével, Dieter Steinnel. A rutinos újságíró elmondta, hogy Németországban az újságírók többsége balos, liberális, ezért ennek a narratívának megfelelően tudósítanak a migránsválságról. Stein kifejtette, hogy Európában szükség van egy fordulatra, mivel számos terület válságba jutott. A főszerkesztő szerint Németországban ezt a fordulatot az Alternatíva Németországnak nevű jobboldali párt jelenti. "Orbán Viktor kétségtelenül azon kevés európai vezető közé tartozik, aki a tömeges, illegális bevándorlás kockázatait és a fenyegető iszlamizációt reálisan látta" – mondta Stein. A teljes interjút itt tudod elolvasni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére