Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – Koronavírus a kormányzatban, Sorost kiosztották, Szicíliát feljelentik

888.hu

2020.08.27. 19:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette, hogy igazoltan koronavírus-fertőzött, és mert egy magánrendezvényen egy helyen tartózkodtak, házi karanténba vonult Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Orbán Balázs államtitkár is. Varga Judit igazságügyi miniszter is otthonról dolgozik, továbbá Kovács Zoltán és Dömötör Csaba államtitkárok, valamint Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője otthoni karanténban tartózkodnak.

Sorra kerülnek karanténba a kormánytagok – Varga Juditnak is otthonról kell dolgoznia

A tárcavezető Facebook-posztban számolt be róla, hogy megfigyelés miatt házi karanténba kényszerült. Tisztelettel tájékoztatok mindenkit, hogy tudomásomra jutott, hogy hétfőn kontaktusba kerültem egy, azóta igazoltan Covid-19 fertőzött személlyel. Emiatt a mai naptól házi karanténban folytatom a munkámat. Fertőzésre utaló jeleket magamon nem tapasztalok. A ma reggel elvégzett első laboratóriumi tesztem eredménye negatív.

Rendhagyó módon köszöntötte Soros György amerikai spekulánst Bill O'Reilly újságíró, politikai kommentátor, aki 16 éven át vezette a Fox News saját nevével fémjelzett legnézettebb műsorát. O'Reilly szerint senki, még Oszama bin Laden sem ártott annyit az Egyesült Államoknak, mint a magyar származású oligarcha.

Soros többet ártott Amerikának, mint Oszama bin Laden – állítja a Fox News sztárja

Rendhagyó módon köszöntötte Soros György amerikai spekulánst Bill O'Reilly újságíró, politikai kommentátor, aki 16 éven át vezette a Fox News saját nevével fémjelzett legnézettebb műsorát – bukkant rá a Tűzfalcsoport. O'Reilly szerint senki, még Oszama bin Laden sem ártott annyit az Egyesült Államoknak, mint a magyar származású oligarcha.

Az olasz kormány a közigazgatási bíróságon kérelmezte annak a rendelkezésnek az érvénytelenítését, amelynek értelmében Szicília kormányzója a migránstáborok bezárásáról döntött. Egy hete két – egyébként baloldali – polgármester lázadt fel, és tiltotta ki a migránstaxikat a kikötőikből.

Saját kormánya jelentette fel Szicíliát, miután az megtagadta további migránsok befogadását

Az olasz kormány a közigazgatási bíróságon kérelmezte annak a rendelkezésnek az érvénytelenítését, amelynek értelmében Szicília kormányzója a migránstáborok bezárásáról döntött, eközben megkezdődött Lampedusa táborainak ismételt kiürítése az MTI tudósítójának helyszíni jelentése szerint. Luciana Lamorgese belügyminiszter szerdán este jelentette be, hogy a palermói közigazgatási bíróságon (Tar) nyújtottak be fellebbezést Nello Musumeci augusztus 22-i rendeletével szemben, mellyel [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére