Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: hollik istván

Hollik István a 888-nak: Azért vagyunk a Tranziton, hogy a gyermekeink egy jobb és erősebb országban tudjanak élni

Hollik István a 888-nak: Azért vagyunk a Tranziton, hogy a gyermekeink egy jobb és erősebb országban tudjanak élni

Míg a baloldalon torzsalkodnak és egymással vitatkoznak, mi összeülünk, összefogunk és együtt találjuk meg a legjobb megoldásokat. Ez a jobboldal versenyelőnye – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a 888.hu-nak Tihanyban, a Tranzit Közéleti Évadnyitó és Gondolatexpón.

A magánszemélyek továbbra is piaci ár alatt kaphatnak üzemanyagot

A nehéz helyzet ellenére a magyar magánszemélyek továbbra is a piaci ár alatt, 480 forintért juthatnak üzemanyaghoz, és a kormány a rezsicsökkentést is meg tudta őrizni az átlagfogyasztás mértékéig – hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Olajembargós vita: a baloldal a magyar emberek helyett ismét Brüsszel mellé állt

A Fidesz szerint a baloldal az olajembargós vitában a magyar emberek helyett ismét Brüsszel oldalára állt.

Aki fegyverek és katonák küldéséről beszél, az a háború folytatását segíti

Aki arról beszél, hogy fegyvereket, katonákat kellene Ukrajnába küldeni, az valójában a háború folytatását segíti – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

„Április 3-án lezárhatjuk a kudarcos Gyurcsány-korszakot”

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyar Nemzetnek adott interjúban elmondta, hogy a kormánypártok felkészültek a kampányra és arra, hogy megvédjék az elmúlt 12 év eredményeit. Elmondása szerint erre azért is szükség van, mert a baloldal a Soros-hálózattal közösen ismét összefogott azért, hogy a nemzeti alapon gondolkodó kormányt elmozdítsák. Hollik kitért arra is, hogy a baloldallal ellentétben a nemzeti kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy a magyar embereket segítse egy olyan időszakban, amikor több válság egyszerre sújtja Európát.

A baloldal az iskolákba bejutni akaró LMBTQ-lobbi oldalára állt

A Fidesz és a KDNP a szülők elidegeníthetetlen jogának tartja a gyermekek szexuális nevelését, a baloldal azonban az iskolákba bejutni akaró LMBTQ-lobbi oldalára állt – mondta a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója szerdán az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Alelnököt választ vasárnap a Fidesz

Alelnököt választ vasárnap a Fidesz

Holnap tartja kétévente esedékes tisztújító kongresszusát a Fidesz, ahol szavaznak a pártelnökről, valamint négy alelnökéről. Mivel Novák Katalin nem indul újra, így a családokért felelős tárca nélküli miniszter alelnöki pozícióját új ember veheti át. Hollik István, a párt kommunikációs igazgatója közölte, hogy az eseményen megjelenő küldöttek közül mindenki be van oltva, továbbá nem kötelező a maszkhasználat, a rendezvényt pedig védettségi igazolvány nélkül is lehet látogatni.

„Klímavédelemről beszélnek, közben egy új adónemet vezetnének be.”

Rezsiválság van Európában, és ebben Brüsszel felelőssége egyértelmű – jelentette ki a kormány kommunikációs igazgatója.

Nagyon pörög a kormánypártok petíciója: 200 ezren aláírták

Az eltelt szűk tíz napban már több mint 200 ezren aláírták a kormánypártok által indított Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton.

Vissza az oldal tetejére