Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Őrizetbe vették Márki-Zay Péter korábbi támogatóját

888.hu

2022.08.31. 15:40

Korrupciós bűncselekmény gyanúja miatt.

 

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt folytat nyomozást az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke, Agócs János ellen – közölte az ügyészség.

Azt írták, hogy a nyomozó ügyészség további bizonyítékok beszerzése és az elkövető elfogása érdekében összehangolt eljárási cselekményeket hajt végre, amelyek jelenleg is folyamatban vannak.

Részletes tájékoztatást az elsődleges nyomozati cselekmények elvégzését követően, vélhetően a csütörtöki napon ad tájékoztatást a vádhatóság.

Agócs egyértelműen a baloldal embere, január elején több roma politikussal együtt Márky-Zay Péterrel pózolt.

A baloldali miniszterelnök-jelölt a „közös harcunkhoz megfelelő képviselet is szükséges roma testvéreimmel” szöveggel osztotta meg a fotót közösségi oldalán.

 

 

Agócs csatlakozott ahhoz a felhíváshoz is, amelyben az ellenzék támogatására szólítottak fel az áprilisi országgyűlési választáson. Agócs Jánoson kívül két ORÖ-s elnökhelyettes is nevét adta a felhíváshoz.

 

Tisztelettel kérjük roma és nem roma honfitársainkat egyaránt, hogy az ellenzéki lista támogatásával vessünk véget az elmúlt ezer év legkorruptabb kormányzásának!”

– áll a felhívásban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére