Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hamarosan migránsokkal telnek meg az elmegyógyintézetek Németországban

Ányos Miklós

2019.11.29. 20:30

Az erőszakos bűncselekmények elkövetésével vádolt illegális bevándorlókkal töltik meg a német elmegyógyintézeteket, a téves, illetve szándékosan gyenge bírói ítéletek következtében.

Újabb rettenetes gyilkosság és botrányos bírói döntés borzolja a kedélyeket Németországban, Schleswig-Holstein tartományban. Egy menedékkérelmét elutasított migráns 37 késszúrással gyilkolt meg egy kétgyermekes édesanyát Kielben – írja a Demokrata a német DPA-ra hivatkozva. A bírói ítélet szerint a migránsra pszichiátriai gyógykezelés vár.

A 25 éves afgán bevándorló különös kegyetlenséggel mészárolta le a német asszonyt. A 36 éves nő szerencsétlenségére megbízott az afgán férfiban, akivel egy születésnapi ünnepségen ismerkedtek meg. Később viszony alakult ki köztük, majd amikor a nő szakítani akart, az afgán migráns bosszút állt.

A férfi a pinceablakon keresztül mászott be az asszony kieli házába, ahol rátámadt a védtelen nőre és 37 késszúrással végzett vele. Az áldozatnak esélye sem volt a túlélésre, a saját otthonában vérzett el.

Az ügyben eljáró Jörg Brommann bíró szerint a bűncselekmény egy előre kitervelt emberölés volt.

Az elkövetőt a teljes megsemmisítés vágya vezérelte és mindvégig tudatában volt annak, hogy mit tett

– mondta a bíró a tárgyaláson. Ezek után meglehetősen furcsán hangzott az ítélet, amely szerint az afgán migráns paranoid skizofréniában szenved, így nem ítélhető börtönbüntetésre, ehelyett egy pszichiátriai klinikán fogják gyógykezelni.

Az elkövető egy illegális bevándorló, akinek korábban elutasították menedékkérelmét, emiatt már régen ki kellett volna toloncolni az országból, de a hatóságok tehetetlensége miatt a gyilkosságig nem került rá sor.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére