Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vidéken minden rossz, még Pride sincs

Pozsonyi Ádám

2021.01.20. 11:30

A vidéki ember elmaradott – nem véletlenül épít rájuk Orbán maradi és diktatórikus rendszere. Ahogy már többször is megírta a haladó sajtó, a Nagykörúton kívül csak a sötétség, a felvilágosodásellenesség, a leragadtság, a kirekesztés stb. található.

 

Sőt, vidéken még a túlélés is nehezebb – hála a mucsai lemaradtságnak meg az SZFE-hiánynak. („A budapesti fertőzöttek valamivel kisebb eséllyel halnak bele a koronavírusba, mint a vidékiek” – 444, 2020. december 23.)

A vidéki ember nemcsak hogy nem felvilágosodott, nem haladó, de el is utasítja mindezeket a vívmányokat.
De tegyük fel a kérdést: ha valaki elutasítja a világosságot, az nem annak a jele, hogy annál nagyobb szüksége van rá?

No, de most megcsillant a remény!

„Vidéki LMBTQ-szervezetek és -programok támogatására hirdetett adománygyűjtést a Budapest Pride – szúrta ki a Magyar Nemzet. A lap szerint a fővárosi melegfelvonulás szervezői azt szeretnék, hogy a vidéken élő szexuális kisebbségek is láthatóak legyenek, és például a pécsi LMBTQ-közösségnek is kijusson a fesztiválörömökből” – írja az Index, amely állítólag megszűnt, de mégis van, és azóta megduplázódott. Ez is egy olyan csoda, amit csak a körúton értenek.

„A Budapest Pride a közösségi médiában hirdette meg akcióját, amelyet azzal indokoltak, hogy a mássággal élők élete egyre nehezebbé válik Magyarországon. Kifejezetten a közösség vidéki tagjai vannak a legrosszabb helyzetben, mivel nekik elszigetelten, támogató közeg nélkül kell átélni ezt a vészterhes időszakot.”

Ezt sosem értettem. Ezt a „nekik nehezebb” szöveget.
Egy homokos vagy egy identitászavaros, önmagát betűvariációkkal felruházó egyén éppúgy szavazhat, mint egy normális ember. Éppúgy örökölhet, utazhat a tömegközlekedési eszközökön, bérelhet ingatlant, és éppúgy kiszolgálják a gyorsétteremben. A vízszolgáltatás, a távhő és az ingatlanadó számára éppen annyi, mint mindenkinek. Szabadon mehet könyvtárba, regisztrálhat közösségi oldalakon, és vehet a hentesnél lábszárcsontot. A kutyát nem érdekli, és senki nem vezet erről nyilvántartást.
Ja, hogy nem nevelhet gyereket?
Egy hallássérült sem kaphat jogosítványt, és egy láb nélküli ember sem lehet futballista. Vannak bizonyos alkalmassági elvárások.

„A mássággal élők élete egyre nehezebbé válik Magyarországon.” Ezt sem értem. A járvány alatt a nem mássággal élő éppúgy hord maszkot, mint a mássággal élő, éppúgy be kell tartania a távolságot, és éppúgy nem ülhet be a kocsmába sörözni.

A „kérem, én meleg vagyok, nyissák ki a kocsmát!” mondat éppen úgy nem érdekel senkit – főleg a hatóságot –, mint a „kérem, nyissák ki a kocsmát, én nem vagyok buzi!”.
Hol a különbség?
Ja, hogy a magánéletben van, aki húzza a száját, és ha megtudja, hogy a kollégája homokos, akkor nem megy vele kirándulni? A Facebook heavy metal csoportjában sem szeretik, ha valaki rapklipeket posztol.
Az emberi természet már csak ilyen. Ki kéne esetleg irtani az embereket, és robotokat állítani a helyükre. Megjegyzem, a betelepítendő harmadik világbeliek is éppen ilyenek, sőt, ha lehet, még ilyenebbek.

„Nincs rendben az ENSZ emberi jogi főbizottsága szerint, hogy a magyar kormány úgy definiálja a családot, hogy az csak a heteroszexuális szülőket veszi figyelembe. És persze már egyáltalán az is, hogy a kormány meg akarja mondani, hogy mi család és mi nem” – olvasható a Budapest Pride Facebook-oldalán.
Bocsánat, ezt nem a magyar kormány dönti el, hanem a természet. És a kormánynak az a feladata, hogy a populáció erősödését és túlélését elősegítse.

De a cikkeket olvasva elgondolkodtam. Mondjuk Nagydorogon, a Külső téglaház utcában vagy Gávavencsellőn a Faház telepen vajon milyen lehet a homoszexuálisok sorsa? És a tanyákon?

Egész biztos, hogy az apró és zsákfalvak idős lakossága is hátrányként éli meg a melegséget. Aki a tanyákon meleg, az kevesebbet merhet a kútból, és a tejet és túrót alacsonyabb áron vásárolja fel tőle a kereskedő. Ez egész biztos így van. Sőt, a kutyák is hangosabban ugatják meg az LMBTQ-közösség tagjait – főleg, ha hangosbeszélőn ordibálják, hogy diktatúrában élünk. Azt a Bodri nem nagyon szereti, és olyankor ugat.

„A Budapest Pride a közösségi médiában hirdette meg akcióját, amelyet azzal indokoltak, hogy a mássággal élők élete egyre nehezebbé válik Magyarországon. Kifejezetten a közösség vidéki tagjai vannak a legrosszabb helyzetben, mivel nekik elszigetelten, támogató közeg nélkül kell átélni ezt a vészterhes időszakot.” (Index.hu.)
Hoppá. Szóval a fővárosi akciók támogatásban részesülnek? Azokat ki támogatja? Ki küld erre pénzt? Csak nem Soros?

Javaslom a menet Hortobágyon való megrendezését. Nézők és médium nélkül. A ménes és a szürkemarha-csorda biztos kíváncsi rájuk. A csikósok meg karikással terelnék őket a helyes irányba.

Bezzeg másutt, ami nem Mucsa, ott vannak eredmények.
Transznemű orvos lesz Biden egészségügyiminiszter-helyettese. Lelkendezik a haladó sajtó.
Még csak most ül be a hivatalba, de máris szabadabb a világ.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére