Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vége lehet a magyar politika legkártékonyabb pártjának

K. Gaál István

2022.05.30. 13:20

Nem volt nagy hétvégéje a Momentum Mozgalomnak…

 

Először is ugye Gelencsér Ferenc lett a nyomaiban még létező pártocska elnöke. Mi az, ami először eszébe jut róla az átlagmagyarnak? Egy kérdés: ki ez az ember?

A Demokratikus Koalíció és az SZDSZ óvodájának tekinthető csicskapártban eddig sem nagyon volt karizmatikus egyéniség, de a helyzet mára sokat romlott.

Volt ugye a nemzeti öntudat rombolását magasabb dimenzióba helyező Fekete-Győr András, akiről csak annyit tudtuk meg az elmúlt néhány évben, hogy ártani tud a magyaroknak – lásd még: olimpiai pályázat meghekkelése. Gondoljunk csak bele: jövő nyáron olimpia lehetne (lenne!) Budapesten, de ez a nulla mozgalom szétrombolta a magyarok – sportolók és szurkolók – álmát. Ugye Fekete-Győrt elsöpörte az előválasztás, vagyis lényegében egy semmi vitte el az akkori elnököt.

Jött helyette Donáth Anna, aki lehet, hogy tisztességes, de nem annak látszik, hiszen a NAV egészen rendszeres vendég volt az érdekeltségi körébe tartozó vállalkozásoknál. Szerencsére azonban Donáth gyermeket vár – igaz, akkor boldogabb lenne, ha a mondat úgy festene, hogy Donát gyermeket vár –, így aztán átadta a helyét, amelyre a párt tagjai Gelencsér Ferencet ültették.

 

Kit?

Hát igen…

Ez a fityfiritty volt az, aki a múlt héten felszólalt a parlamentben és azon sajnálkozott, hogy őket kommunistázzák… Stimmel. Aki önként lett Gyurcsány-pincsi, az komcsi is egyben, nincs ezen mit gondolkodni. No, de a lényeg, hogy egy névtelen nulla lett a Momentum elnöke – legyen ez az ő bajuk.

Viszont nem sokkal később megjött a második csapás a Momentumra, erre az ország- és nemzetromboló pártra: Budapest megpályázza a 2036-os olimpia rendezését. A pártocska ugye eddig egyetlen dolgot tett le az asztalra, hiszen tönkretette minden magyar sportoló és szurkoló álmát, megfúrta a 2024-es budapesti kandidálást. Nyilván semmi sem biztos, de könnyen lehet, hogy ha ezek a senkik csendben maradnak, akkor most éppen arra készülnénk, hogy jövő nyáron olimpiát rendez Budapest.

Ezt ellopta tőlünk ez a Momentum, amely néhány évvel azután, hogy a rombolással felhívta magára a figyelmet, nagyot lépett a megszűnés felé. Innen is üzenjük Gelencsér elnöknek, hogy ez is igazi kommunista tempó. Rombolni és lelépni.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére