Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Térdeljenek a kutyák is!

Pozsonyi Ádám

2021.09.25. 12:20

 

Azon töprengek percek óta, hogy mit csinált rosszul az a zalaegerszegi ember. Na, ezt most elmagyarázom.

Zalaegerszegen, 2017. szeptember 30. napján, 14 óra 30 perc körül, a kerítést átmászva kiszökött, és a szomszédos ingatlanon keresztül a sértett tulajdonában lévő családi ház udvarára, szintén a kerítést átugorva jutott be egy helyi nő kutyája. Ezt követően a nő kutyája megtámadta a sértett német-juhász típusú kutyáját, melyet meglátva a sértett közbelépett és megkísérelte a két kutyát szétszedni. Úgy próbálta ezt, hogy saját kutyáját átkarolva visszatartotta őt, azonban a nő kutyája rátámadt, és megharapta a bal kézfejét. Ezért amputálni kellett az egyik ujját.

A hírt a Kanizsa Újság archívumában találtam, és megdöbbentem, hogy senki nem tud, és nem beszél róla, legfőképpen a Telex.

De ez még semmi! Vajon hol hibázott 2020-ban az a balatonfüredi kislány?

2020 áprilisában a Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 77 éves nővel szemben folytatott. Az idős balatonfüredi nő ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt nyomozás. Az idős asszony 2019. május 9-én a délutáni órákban a felügyeletére bízott kutyával meglátogatta barátnőjét balatonfüredi családi házánál. Az ingatlan udvarán beszélgettek, amikor a kutya megharapta a szintén vendégségben ott-tartózkodó 9 éves gyermeket. A kislányt azonnal orvoshoz vitték, és megállapították, hogy a kutyatámadás következtében súlyos sérülést szenvedett.

Az eset elszomorító, de még inkább a tény, hogy sehol nem írt róla a Telex!

De ez semmi! Saját kutyája támadt egy férfire az udvarán 2020. december 23-án délután Budapest XVIII. kerületében. A gazda be tudott bemenekülni a házba, onnan kiabált segítségért. És sehol semmi. Sehol az emberjogi szervezetek tiltakozása, sehol bármi kiáltvány, és tiltakozás.

Vajon mit csinált rosszul a zalaegerszegi férfi, a balatonfüredi kislány, és a budapesti férfi.

Eláruljam? Fehérnek születtek!

Ha nem fehérnek születnek, minden bizonnyal a haladó sajtó már rég emberjogi kérdést csináltak volna a dologból.

„Többször is megharapta a rendőrkutya a földön fekvő fekete férfit az USA-ban.” – harsonázza a Telex.

„Letartóztatás közben ráengedték a kiképzett kutyát a rendőrök egy fekete férfira Missouri államban, az eb többször is megharapta, megrángatta a férfit. A rendőrség szerint a letartóztatott ellenállt az intézkedésnek, de ennek nyoma sincs azon a felvételen, amely elkezdett terjedni az amerikai médiában. Az Insider cikke szerint a megyei ügyészség vizsgálatot indított az ügyben.”

Nagyon helyes! A kutyának harapni csak fehér embert szabad, azt is lehetőleg Zalaegerszegen, Balatonfüreden és Budapesten.

„Segítség” – üvöltözte a férfi, miközben a lábát a rendőrkutya harapta Woodson Terrace városában Missouri államban.

A nyakamat teszem rá, hogy Budapesten is üvöltözte a férfi, hogy segítség, sőt – erős a gyanú –, hogy Balatonfüreden, meg Zalaegerszegen is.

De az természetesen más. Ki a francot érdekel, ha egy budapesti férfi azt kiabálja, hogy segítség. Tetszett volna feketének születni! Most vezércikk lenne a haladó sajtóban.

Hogy mi a megoldás?

Ezen túl térdeljenek a kutyák is, és a rasszista eb most félévig csak macskatápot ehet. Ha lehet, vegetáriánust, hogy elinduljon végre a haladás útján.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Már a dinókkal riogat az ENSZ

Szintet lépett a klímaváltozástól való félelem az ENSZ-ben.

Az USA kiadta az első „nem bináris” útlevelet

Az USA kiadta az első „nem bináris” útlevelet

Lassan elérkezik az idő, amikor a társadalom egy szűkebb rétege kedvéért – amely felháborodva kéri ki magának a „hölgyeim és uraim” kollektív megszólítást a repülőn vagy éppen egy színházi előadáson ülve – szabnak majd át minden olyan formális üdvözlést és szokást, amely egyébként az alapvető tisztelet kimutatására (is) használatos.

A Telex megint lódított – ki csodálkozik?

A Telex megint lódított – ki csodálkozik?

A Tankcsapdának esett neki a Telex, de lyukra futott. Fejes Tamás, a zenekar oszlopos tagja válaszolt a baloldali sajtóorgánumnak.

November elsejétől újra kötelező a maszk a közösségi közlekedési eszközökön

A kormány legújabb döntéseiről számolt be a mai Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Orbán Viktor a Kereszténydemokrata Internacionálé ülésére utazik

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke csütörtökön Brüsszelbe utazik a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) kétnapos vezetőségi ülésére, illetve közgyűlésére – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére