Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szépségkirálynő-választás extrák nélkül

Megadja Gábor

2019.05.26. 11:28

Ha az ember megnézi a jelöltek vitáját, az az érzése támad, hogy egy sztereotipikus amerikai szépségkirálynő-választáson van – csak épp a versenyzők nem rendelkeznek az utóbbin résztvevők esztétikai előnyével.

Világbéke, klímaváltozás, szolidaritás, egyesült Európa. Bedobja az ember a paneleket a Nagy Európai Bullshit Generátorba és kijönnek a választási mondókák.

Gondolat sehol.

A csúcsjelöltek – tisztelet a nagyon kevés kivételnek – az elit, nem az európai polgárok képviseletét kívánják ellátni. A mutatvány lényege, hogy az ún. „vita“ is azon keretek között maradjon, amit az elit kijelölt, ami nem jelent számára kockázatot. Ez a politika felszámolása, és a liberális-demokrata nyelvi-ideológiai hegemónia fenntartására törekvés.

Ez az oka annak is, hogy egyszerű simpfeléssel kívánják elejét venni a valódi vitáknak és a kínos kérdéseknek. A szalonképes vitán kívül foglalnak helyet a radikálisok, populisták, nacionalisták, mint Salvini, Le Pen, vagy a magyar miniszterelnök. Vita helyett a kihívókat el kell hallgattatni – ha máshogy nem megy, Macaroni győzködi kicsit Zuckerberget a még hatékonyabb cenzúra érdekében. A totalitárius baloldal vitát persze sosem nyert, az erő és elhallgattatás révén tudnak erősek lenni legyőzésben, meggyőzésben aligha.

Kérdés, hogy a május 26. utáni unió a Jelcin-korszakát (Juncker) követően milyen utat választ? Az igazhívőkét (Timmermans), esetleg az opportunista karrieristákét (Weber Frédi)? A válasz az, hogy a végkifejleten ez valószínűleg nem sokat változtat. Alapvetően nem számít, hogy a globalista elit érdekeit milyen indokból szolgálják ki Európa jövőbeni vezetői. A fontos az, hogy továbbra se hallgassák meg a polgárok aggodalmait a bevándorlással, iszlamizációval, politikai korrektséggel kapcsolatban, hogy az általuk hivatkozott, amúgy nem létező európai démoszt lenyomják a víz alá.

Az elit uralmát meg kell törni. Azt az emberek sokáig eltűrik, hogy élősködő, senki által nem választott, senkinek sem felelős politikai nonentitások a hátsójukat vakargassák, de hogy az életüket, biztonságukat, szabadságukat fenyegessék eközben, azt talán kevésbé.

Az elit ugyanis bármit feláldoz a saját kényelme és hatalma érdekében. Az igazhívők talán hisznek is a Benetton-reklám alapján megrajzolt új európai világban, az opportunisták meg hatalmuk megszerzése és megtartása érdekében engednének neki. A végeredmény ugyanaz: Európa vallási, kulturális, etnikai összetételének megváltoztatása, bevándorlók további millióinak betelepítése, és az európai polgárok szájának befogása.

Csak azért is érdemes volna nemzeti erőket küldeni az Európai Parlamentbe, hogy ennek az elitnek kellemetlen perceket okozzanak. Ám jelenleg a globalisták terve nem ártalmatlan marhaságok gyűjteménye.

Leginkább annak lenne itt az ideje, hogy a gondolattalan mainstream szekértolók elmenjenek végre influenszernek.

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Bertha László, Falusi Vajk, Fűrész Gábor, GFG, Gábor László, H.I., Horváth Zsófia, Ifj. Lomnici Zoltán, Megadja Gábor, Pozsonyi Ádám, Szentesi Zöldi László, Vincze Viktor Attila.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Rekordmértékben emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma az elmúlt 24 órában

Rekordmértékben emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma az elmúlt 24 órában

230 370 új megbetegedést regisztrált az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vasárnap.

Eljegyezték Kapás Boglárkát

Örömhírről számolt be közösségi oldalán a világbajnok és olimpiai bronzérmes úszó, akinek megkérték a kezét.

Tordai freudi elszólása Orbán vágyott megbuktatásáról

Tordai freudi elszólása Orbán vágyott megbuktatásáról

Kórusban gyalázza a német kancellárt a hazai baloldal, mert szerintük Merkel nem segít nekik megbuktatni Orbán Viktort. Nem hajlandó kinyilatkoztatni, hogy a jövőben az önkormányzatok és a civil szervezetek közvetlenül pályázhatnak Brüsszelhez uniós forrásokért. Feltett kézzel jelezve a választóknak, hogy a baloldal bizony magától a kormány leváltására teljesen képtelen, hiszen lövése sincs, mivel vívhatná ki a magyarok többségének rokonszenvét. A haza „nagy demokratái” ezzel beismerik, hogy csak uniós kényszerrel kerülhetnének hatalomra.

Ötven versenyző esett el egy balatoni bicikliversenyen

A tömeges bukás az 1. Gella Kupa elnevezésű amatőr kerékpárviadalon történt vasárnap.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére