Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szépségkirálynő-választás extrák nélkül

Megadja Gábor

2019.05.26. 11:28

Ha az ember megnézi a jelöltek vitáját, az az érzése támad, hogy egy sztereotipikus amerikai szépségkirálynő-választáson van – csak épp a versenyzők nem rendelkeznek az utóbbin résztvevők esztétikai előnyével.

Világbéke, klímaváltozás, szolidaritás, egyesült Európa. Bedobja az ember a paneleket a Nagy Európai Bullshit Generátorba és kijönnek a választási mondókák.

Gondolat sehol.

A csúcsjelöltek – tisztelet a nagyon kevés kivételnek – az elit, nem az európai polgárok képviseletét kívánják ellátni. A mutatvány lényege, hogy az ún. „vita“ is azon keretek között maradjon, amit az elit kijelölt, ami nem jelent számára kockázatot. Ez a politika felszámolása, és a liberális-demokrata nyelvi-ideológiai hegemónia fenntartására törekvés.

Ez az oka annak is, hogy egyszerű simpfeléssel kívánják elejét venni a valódi vitáknak és a kínos kérdéseknek. A szalonképes vitán kívül foglalnak helyet a radikálisok, populisták, nacionalisták, mint Salvini, Le Pen, vagy a magyar miniszterelnök. Vita helyett a kihívókat el kell hallgattatni – ha máshogy nem megy, Macaroni győzködi kicsit Zuckerberget a még hatékonyabb cenzúra érdekében. A totalitárius baloldal vitát persze sosem nyert, az erő és elhallgattatás révén tudnak erősek lenni legyőzésben, meggyőzésben aligha.

Kérdés, hogy a május 26. utáni unió a Jelcin-korszakát (Juncker) követően milyen utat választ? Az igazhívőkét (Timmermans), esetleg az opportunista karrieristákét (Weber Frédi)? A válasz az, hogy a végkifejleten ez valószínűleg nem sokat változtat. Alapvetően nem számít, hogy a globalista elit érdekeit milyen indokból szolgálják ki Európa jövőbeni vezetői. A fontos az, hogy továbbra se hallgassák meg a polgárok aggodalmait a bevándorlással, iszlamizációval, politikai korrektséggel kapcsolatban, hogy az általuk hivatkozott, amúgy nem létező európai démoszt lenyomják a víz alá.

Az elit uralmát meg kell törni. Azt az emberek sokáig eltűrik, hogy élősködő, senki által nem választott, senkinek sem felelős politikai nonentitások a hátsójukat vakargassák, de hogy az életüket, biztonságukat, szabadságukat fenyegessék eközben, azt talán kevésbé.

Az elit ugyanis bármit feláldoz a saját kényelme és hatalma érdekében. Az igazhívők talán hisznek is a Benetton-reklám alapján megrajzolt új európai világban, az opportunisták meg hatalmuk megszerzése és megtartása érdekében engednének neki. A végeredmény ugyanaz: Európa vallási, kulturális, etnikai összetételének megváltoztatása, bevándorlók további millióinak betelepítése, és az európai polgárok szájának befogása.

Csak azért is érdemes volna nemzeti erőket küldeni az Európai Parlamentbe, hogy ennek az elitnek kellemetlen perceket okozzanak. Ám jelenleg a globalisták terve nem ártalmatlan marhaságok gyűjteménye.

Leginkább annak lenne itt az ideje, hogy a gondolattalan mainstream szekértolók elmenjenek végre influenszernek.

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Bertha László, Falusi Vajk, Fűrész Gábor, GFG, Gábor László, H.I., Horváth Zsófia, Ifj. Lomnici Zoltán, Megadja Gábor, Pozsonyi Ádám, Szentesi Zöldi László, Vincze Viktor Attila.

 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A kiskorú svéd lányt megerőszakoló migráns nem érti, hogy miért illegális, amit tett

Azzal vádolnak egy magát 17 évesnek valló migránst Svédországban, hogy megerőszakolt egy kiskorú lányt. A migráns most azzal védekezik, hogy nem tudta, hogy Svédországban illegális a nemi erőszak, mivel ezt korábban senki sem mondta el neki. Közben kiderült, hogy az erőszakoló valójában nem 17 éves, hanem legalább 20.

A Soros-egyetem rektora szerint a magyar egy bűnös nép

A Soros-egyetem rektora szerint a magyar egy bűnös nép

Egy napra két sivalkodás már-már soknak is tűnhet. Először a CEU rektora egy osztrák lapban, majd Alex Soros hisztizett a CEU diplomaosztóján. Egy biztos: nemcsak a magyar kormánnyal van bajuk, hanem a magyar emberekkel is. Logikájuk meg szinte vetekszik a nácikéval.

Este 7:59

Este 7:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb történései.

Kongói migráns: Belgium gyarmatosított minket, ezért ha elérjük, olyan lesz, mintha hazatérnénk

Kongói migráns: Belgium gyarmatosított minket, ezért ha elérjük, olyan lesz, mintha hazatérnénk

Számosz hemzseg a migránsoktól, ezért a turisták is messze elkerülik az Égei-tengeren fekvő szigetet. A helyi lakosok és a migránsok is úgy érzik, cserben hagyták őket.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére