Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Plakátkampány

Pozsonyi Ádám

2019.11.26. 13:18

Ürgebőrbe varrt csirkedarálás történt Budapesten. A nép ellenségei az éjszaka leple alatt szándékos szabotázst hajtottak végre a Nagy Egyes, Gréta testvér és a szabad világ ellen.

Gyűlölködés, kirekesztés, valamint hatalmas karbonlábnyomos fasiszta elhajlás szemtanúi lehettek a Nagy Testvér, a szovjet-magyar barátság és a genderfluid testvériség büszke hívei, akik amikor vasárnap az utcára léptek, hogy belélegezzék azt szabad levegőt, ahol már – hála Marx, Clara Zetkin és Greta Thurnberg hősi tetteinek – vége a papok és a grófok uralmának, mindenki belépett a TSZCS-be, élvezi a safe-space védettségét, s nem sérti a fülét az iszlamofóbia, egyszer csak gyűlöletbeszéd szemtanúi lehettek.

Az Index nevezetű, a proletariátus harcos ügyéért merészen kiálló brosúra hős elvtársairól készített uszító plakátokat pár sötétben bujkáló trockista és Tito-féle láncos kutya, valamint a népi demokrácia és melegfelvonulás gyűlölködő, szélsőséges ellensége.

„Több helyen is megjelentek Budapesten olyan plakátok a köztereken, amik az Index két újságíróját, Miklósi Gábort és Dezső Andrást ábrázolják az izraeli zászló előtt Mi is a határon túlról jöttünk felirattal. Alatta az Index – Konstans rinyálás, látens magyarellenesség, hazaárulás feliratok olvashatók. Az nem derül ki a plakátról, hogy ki készítette.”

Karácsony elvtárs, a Nagy Egyes legjobb magyar tanítványa azonnal elhatárolódott és akcióba lépett.

„A mi Budapestünkön ilyen egyszerűen nincs! Nem adunk teret a gyűlöletnek! Arra kérlek, hogy írd meg itt kommentben vagy üzenetben, hogy hol láttál ilyet, és holnap az összes ilyen borzalmat leszedetem!”

Munkásököl vasököl, odacsap, ahova köll!

Sajnos a szájtátiság és a kispolgári tunyaság még elég erős dolgozó népünk fiai közt, ugyanis egy, azaz egyetlenegy kommentelő elvtárs nem írta le, hogy hol a jó fészkes fenében látott bárki is egyetlen darab nyüves plakátot.

Ez nem jó elvtársak! Eredményeket várunk!

Ha Sztahanov elvtárs tudja teljesíteni a 200 százalékot, akkor lesznek szívesek az elvtársak legalább egyetlen darab címet odahazudni, azazhogy feljelenteni, akarom mondani, megírni Karácsony elvtársnak, mert így még ez a fasiszta csürhe – akarjuk mondani a nép – azt találja hinni, hogy mindössze két darab plakát készült egy fotó kedvééért, azt annyi.

És esetleg azt találja hinni, hogy az „Ezeket a plakátokat tették ki az Index újságíróiról” szalagcím puszta elírás, és a valóság így hangzik: „Ezeket a plakátokat tették ki az Index újságírói”.

1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt. Egy ismerősöm, név szerint Galván Tivadar mutatott be neki, aki az autógyárban dolgozott. Akkor még nem tudtam, hogy az… Bocsánat elvtársak, ez egy másik szöveg.

A haladásért folytatott harc olykor összezavarja az embert.

Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben nem bízik, és aki a színpadon csirkét darál, az műanyag szívószálat is képes eldobálni – tehát betiltjuk!

Még valami.

Megkérnénk a partizán elvtársakat, hogy ha legközelebb ilyen szabotázsakciót készítenek elő, szerezzenek be több csirizt, mert láthatóan a plakátok alig voltak felragasztva. Erre legközelebb mindenképp ügyeljenek!

Úgy néznek ki azok a plakátok, mintha öt percig lettek volna csak kint, amíg felteszik, és lefényképezik őket, hogy ezzel is összezavarják a reakció sajtóját.

A csirizen ne spóroljunk, kérem.

Éljen a migráció! Felső határ a csillagos ég!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére