Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor szerint az országot jó nép lakja, az ellenzék úgy véli, hülyék vagyunk

K. Gaál István

2022.02.28. 13:40

 

„Ez egy jó ország és jó nép lakja.”

Számomra ez volt az egyik legfontosabb mondata Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi interjújának. A kormányfő emellett nyugalmat és határozottságot sugárzott a képernyőn keresztül és tudjuk, hogy nem kell félnünk, nem sodródunk bele a háborúba. Azokat az elmeháborodott ötleteket, hogy küldjünk fegyvereket és katonákat a frontra, Orbán Viktor csuklóból dobta vissza annak, aki kitalálta. Megfontoltan kezeli a helyzetet az ország vezetője és látjuk, hogy nem kell idegeskednünk, biztonságban vagyunk. De térjünk vissza az egyik kulcsmondatra.

 

„Ez egy jó ország és jó nép lakja.”

Nem ma kezdtem közélettel foglalkozni, de ezen a mondaton meghatódtam. Folyamatosan figyelem a közösségi médiában azokat a csoportokat, amelyekben segítséget kérnek a menekülők és segítenek azok az emberek, akik megtehetik. Jó látni az összefogást és jó tudni, hogy a magyarok rendes emberek. Jólesett a miniszterelnök mondata is, pedig azt is bevallom, hogy elégedetlen vagyok magammal ebben a helyzetben, mert nem tudom, mit tehetnék. Küldtem a határra pelenkát, tisztálkodási eszközöket és tartósélelmiszert is, megígértem, hogy ha kell, akkor elmegyek és elhozok a határról családokat Budapestre, vagy ahova mondják, de érzem, hogy több kell, pedig többet talán nem is lehet tenni, de én ennek a jó országnak és a jó népnek a hasznos tagja akarok lenni. Ugyanúgy, ahogy sokmillióan még a magyarok közül és most példás módon bizonyítjuk, hogy össze fogunk tudni és kenyeret küldünk oda, ahova más legszívesebben gépfegyvert vinne.

 

„Ez egy jó ország és jó nép lakja.”

A kampányban is fontos ez a mondat, hiszen mást sem hallottunk az ellenzéktől, hogy ostobák, aberráltak, hülyék, részegesek és még ki tudja, mik vagyunk mi magyarok. Főleg abban az esetben, ha vidékiek vagyunk, pláne akkor, ha kedveljük a kormányt. Ennyi a különbség: Orbán Viktor a tényekre, a segítőkészségre alapozva azt állítja a magyar nép jó, miközben a baloldal azt harsogja, hogy milyen hülyék vagyunk. Az már csak egy mellékszál, hogy ezt azok mondják, akik háborúba taszítanák az országot azzal, hogy katonákat és fegyvereket vezényelnének Ukrajnába. Ez is azt támasztja alá, hogy hülye, aki mondja.

 

„Ez egy jó ország és jó nép lakja.”

Táplálkozzunk ebből a mondatból. Véssük az eszünkbe, hogy miközben a baloldal elhord minket mindennek, addig az ország vezetője szerint a magyar jó nép, az itt élő emberek jók és segítenek a bajban. Foglalkozzunk ezzel és támogassuk a rászorulókat úgy, ahogyan eddig, mert mi is tudjuk, hogy alapvetően jó emberek vagyunk, nem pedig olyan, mint amit az ellenzék harsog rólunk.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére