Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Miért nem baj az, hogy iszlamofób vagyok

Horváth Zsófia

2019.04.12. 15:38

Amit a kereszténység felépített, azt az iszlám csak lerombolja.

Ha megkérdezünk valakit, mit tud az iszlámról, az első három válaszában benne lesz, hogy „veszélyes”. Miért lenne ez probléma? Nem kell iszlámszakértőnek lenni ahhoz, hogy belássuk:

a kereszténység nem kompatibilis az iszlámmal.

Természetesen a bevándorláspárti liberálisok oldaláról csúnya dolognak tűnhet, ha valaki iszlamofób, de a helyzet az, hogy még evolúciós szempontból is lehet érveket sorolni mellette, hát még az általános hétköznapi szempontból!

Mi keresztények vagyunk. És ezt anélkül jelenthetjük ki, hogy számot kellene adnunk róla, hányadán állunk Istennel. Mert az, hogy keresztények vagyunk, azt jelenti, hogy vannak szabályaink, amik keretekbe rendezik az életünket. Tudjuk, hogy mit szabad és mi alól nem ad felmentést Isten. A hiten túl ez életforma. Az építés életformája, hogy a létezésem lehetőség arra, hogy valamit létrehozzak, ami akkor is értékes marad, amikor én már rég nem leszek. Élesen lehetek jelen, de kevésbé harciasan, könyörületesen, de nem mindent megengedően. Házasságra önkéntes beleegyezéssel léphetek, a véleményemet kinyilváníthatom és nem köveznek halálra érte.

Ezzel szemben helyezkedik el az iszlám. Egy olyan kultúra, ahol az erőszakot a vallás legitimálja. Az iszlám engedi a rombolást, más kultúrák leigázását, ha az Allah érdekében történik. És miért ne történne minden az ő érdekében. Allahra hivatkozva felmentést kap minden iszlamista a kegyetlenség, az emberi életek feláldozása alól.

Egy közösség akkor erős, ha tagjai összefognak, elfogadják a közös szabályokat, aszerint élnek és védik magukat a külső fenyegető erőktől. Kereszténynek lenni feladat, a szabályok sokszor szigorúak, az építés pedig fáradságos munka.

Az iszlám megadja az erőszak szabadságát,

nem kell a békés együttélésért fáradozni, a vérontás gyorsan pontot tesz minden vita végére. A liberális felfogás, miszerint toleránsnak és befogadónak kell lenni, önfelszámoló logika. Viszont természetes emberi reakció, hogy félünk az iszlámtól. Az, hogy meg akarjuk védeni tőle a kultúránkat, életvédő.

Természetesen nem Ahmeddel van probléma. Amikor viszont Ahmedek milliói lepik el a hazánkat, az veszélyezteti az életformánkat és a kultúránkat.

Csak nézzük meg a tényeket: Bécsben – tőlünk alig pár száz kilométerre – külön metrókocsikat javasolnak a nőknek a biztonságuk érdekében. Túl sok nők elleni erőszakos bűncselekmény történt ugyanis az utóbbi időben, az elkövetők között pedig felülreprezentáltak a bevándorló férfiak.

A bécsi külön metrókocsi annak a szimbóluma, hogy az integráció megbukott.

Az iszlám nem való Európa területére, mert csak kihasználja a keresztény könyörületességet és szelídséget, és lerombolja mindazt, amit a kereszténység felépített.

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Bertha LászlóFalusi Vajk, Fűrész GáborGFGGábor LászlóH.I.Horváth ZsófiaIfj. Lomnici ZoltánMegadja GáborPozsonyi ÁdámSzentesi Zöldi LászlóVincze Viktor Attila.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Magyarország, Lengyelország: két jó barát

Magyarország, Lengyelország: két jó barát

Magyarország és Lengyelország a jövőben is minden támogatást megad egymásnak azokban a vitákban, amelyekkel akkor szembesülnek, amikor a járvány után kialakuló új világrend kihívásaira adandó válaszokat keresik – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten.

Varga-Damm Andrea azonnali tisztújításra szólította fel a Jobbik elnökségét

Huszonnégy órán belüli tisztújítást követel Varga-Damm Andrea.

Letartóztatták az újpesti gumilövedékes lövöldözés elkövetőit

Egy hónapra letartóztatta a Budai Központi Kerületi Bíróság azt a három férfit, akik részt vettek az újpesti gumilövedékes lövöldözésben vasárnap – közölte a Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya szerdán az MTI-vel. Az ítélet nem jogerős.

A gyöngyöspatai cigányok ügye rádöbbentette a kormányt, hogy nem jók a törvények

A gyöngyöspatai cigányok ügye rádöbbentette a kormányt, hogy nem jók a törvények

A törvénymódosítások, a világos beszéd és a világos határok szükségességét hangsúlyozta a gyöngyöspatai iskolaüggyel kapcsolatban Horváth László miniszterelnöki megbízott, a térség fideszes parlamenti képviselője szerdán Budapesten.

Sneider Tamás, Farkas Gergely és Varga-Damm Andrea is kilép a Jobbik-frakcióból

Sneider Tamás, Farkas Gergely és Varga-Damm Andrea is kilép a Jobbik-frakcióból

Lassan elfogy a baloldali párt parlamenti képviselőcsoportja.

Az ateista Gyurcsánynak csak a szavazat az Isten

Az ateista Gyurcsánynak csak a szavazat az Isten

Éppen 14 éve annak, hogy az őszödi beszédében Gyurcsány Ferenc bevallotta, hogy eltitkolt adatok révén hazugsággal nyert választást, ami a szabadon választott Országgyűlések harminc éves időszakában demokráciánk kétségkívül legmélyebb és legsötétebb pontját jelentette.

Lányokat védelmeztek, ezért kellett meghalniuk a magyar fiataloknak

Lányokat védelmeztek, ezért kellett meghalniuk a magyar fiataloknak

Újabb részletek derültek ki a Deák téri kettős gyilkosságról.

Jönnek a migránsok, Görögország 400 rendőrrel erősíti meg a határvédelmet

Jönnek a migránsok, Görögország 400 rendőrrel erősíti meg a határvédelmet

Görögország elővigyázatossági okokból 400 rendőrt küld szerdán a Törökországgal közös szárazföldi határára – jelentette be Todorosz Keonopulosz rendőrségi szóvivő.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére