Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Miért felelőtlenek az ellenzéki politikusok?

K. Gaál István

2022.03.04. 18:00

Jó, tudom: a kérdés költői, de akkor is érdemes egy kicsit elgondolkodni rajta. Mert ugye helyzet van, ráadásul nem is mindennapi, hiszen háború van a szomszédban. Ez azonban nem zavarja meg a jól működő magyar demokráciát, amelynek egyik fő jellemzője, hogy nálunk mindenki szabadon lehet hülye.

 

Itt van ugye a baloldal vezérlő csillaga, aki nem is csak messiásnak gondolja magát, hanem egyenesen a betlehemi csillagnak is és ebben a minőségében utat akar mutatni a választóinak. Most az egy dolog, hogy Márki-Zay Péter simán zsákutcába vezetné az egész nemzetet, de ennél nagyobb baj is van. Ez a szegény, műkedvelő politikus hozza a szokásos formáját, ami azt jelenti az esetében, hogy nem tudja mit beszél. Illetve tudja, csak egyik nap azt mondja, hogy fegyvert és katonát kell küldeni Ukrajnába, aztán meg azt, hogy nem is kell. Már várom, hogy jöjjön az újabb egymilliós játék, aminek keretében bizonygatja majd: nem is állította, hogy katonát és fegyvert kell vezényelni a keleti szomszédba… Pedig nagyon is mondta.

 

Itt van aztán ugye ez a szegény Kocsis-Cake Olivio, aki elzárná a gázt. Szerinte az oroszoknak abból van pénze háborúra, hogy eladják nekünk a fűtőanyagot. Nem akarom lebecsülni a magyar kifizetéseket, ám tartok tőle, hogy abból a pénzből nemhogy egy háborút nem lehetne levezényelni, de egy moszkvai osztálykirándulásra is kevés lenne az általunk fizetett összeg. Ellenben Kocsis-Cake egy laza kézmozdulattal megoldaná, hogy megfagyjunk és összeomoljon a teljes magyar gazdaság. Okos!

 

Ne feledkezzünk meg az ellenzéki jelöltek többségéről se, mert ők azok, akik szintén a szívükön viselik a háborúba sodródott Ukrajna sorsát. Ez lényegében abban nyilvánul meg, hogy miközben a magyarok jelentős része a saját zsebéből finanszírozva adományokat juttat el a határhoz illetve az ide érkezett menekültekhez, ők a főváros különböző pontjain szidják az oroszokat. Ez a repülőgépek kővel dobálásának minősített esete. Aztán láttam olyan ellenzéki jelöltet is, aki a saját képmásával díszített kisbusszal vitt adományokat a keleti végekre. Nem elegáns reklámot csinálni a háborúból, de nekik ez is belefér...

 

Ezek az ügyek jelentik a jéghegy csúcsát. És a címben feltett kérdésre nem szolgáltatnak választ, csak annyit tesznek, hogy állítássá változtatják. Mert ezek tényleg nem normálisak. Háborúba és nyomorba taszítanák a magyar nemzetet és mások tragédiáján élősködve jutnának a hatalomba.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére