Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

#LóvéIsLóvé: így csinál hülyét egy globális multi az érzelgős baloldaliakból

Megadja Gábor

2019.08.06. 15:27

A Coca-Cola beleszart a ventilátorba, és úgy tűnik, az értelmiségi buborékban működik a marketing.

Emlékezetes, hogyan csinált a Nike óriási médiahype-ot a karrierje végeztével Colin Kaepernickkel. A Coca-Cola lesz most a szegény ember Nike-ja. Mint óriási extraprofitot termelő nemzetközi multinacionális cég, hirtelen felkarolt bizonyos „alapvető értékeket“, így például az egyenlőséget. Ennek értelmében teleplakátolták a metrókat „love is love“ feliratú plakátokkal, hogy az egyenlőségre érzékeny baloldaliak ott helyben, a mozgólépcsőn csöppenjenek el.

Természetesen senki sem lesz buzi, ha kólát iszik – maximum dagadt, ha a cukros verzióját fogyasztja, és rákos, ha a „zérócukros“, száz százalék aszpartámos változatot vedeli. Cserébe pont egy olyan cég által, amilyen a Coca-Cola, nem lesz nagyobb az egyenlőség, sem az alkalmazottak, sem a fogyasztók kiszipolyozása. Ha van valami, ami egy ilyen cégnél abszolút nem számít, az az egyenlőség. A marketing célja – mint minden más esetben is – az, hogy a cég tetején csücsülők idén is gazdagíthassák gyűjteményüket egy jachttal meg egy lakatlan szigettel.

Kérdés persze, hogy egy olyan reakciós, fasiszta országban, mint amilyen Magyarország, mekkora sikere lehet egy ilyen kampánynak, de mivel profi cégről van szó, nyilván fókuszoltak, megmérték, számoltak, ahogy mindig is teszik. Az első fordulós hasznos idióták már meg is érkeztek hazai ellenzéki politikusok, művészek, megmondók képében, akik az egyenlőség legnagyobb dicsőségére elkészítették az obligát szelfiket egy-egy kólásüveggel, hogy a multik vezetői tovább hízzanak. De hiszen pont ezt várjuk el a tőről metszett baloldaliaktól!

Egyrészt ebből az epizódból is szépen látszik, hogy a gabonalobbi ügye elsősorban üzleti ügy. Itt a töméntelen mennyiségű eladható termékről van szó, amit beletolnak a fogyasztók arcába, hogy aztán kellemesen sóhajtozva utóbbiak jó embernek érezzék magukat (amellett, hogy költik a pénzt bizonyos cégek termékeire). A jó embereknek nem kell mást tenniük, mint minden egyes nap inni egy jó kólát, és ezzel hozzájárulnak az egyenlőség ügyéhez.

Másrészt, kedves hasznos idióták, az a szomorú hírünk van, hogy a Coca-Cola a többi multihoz hasonlóan magasról szarik az egyenlőségre, ahogy más „alapvető értékekre“ is. Egyetlen dolog érdekli őket, hogy minél többet vegyetek a termékeiből, hogy ők ezeket minél olcsóbban állítsák elő, és minél nagyobb legyen a profitjuk. Ti pedig ezt az 1.0-s marketingfogást csont nélkül beszoptátok. Mint a kólát.

Egy nagyon is egyszerű üzleti manőver kritikátlan alanyai vagytok. Amivel nem lenne baj, ha nem azt hirdetnétek magatokról, hogy ti aztán mennyire átláttok a „rejtett struktúrákon“, e rejtett izék „strukturális egyenlőtlenségein“, hogy mennyire harcoltok a valódi igazságosságért.

Ha ez így van, nektek lenne dolgotok követelni, hogy a Coca-Cola másszon ki az arcotokból ezzel az ócska marketingbullshittel, és kezdje el szépen a cégen belül érvényesíteni az egyenlőséget, hagyja abba az alkalmazottak „kizsákmányolását“ (így mondják, nem?), valósítsa meg az „igazságosságot“, adjon példát utóbbiból. Nem kell azzal kezdeni, hogy az egyes vezérigazgatók a cég minden alkalmazottjával megosztják magánrepülőiket, jachtjaikat és szigeteiket, de ez sem elvetendő.

Merjetek baloldaliak lenni!

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

74 éve kezdődött a magyarországi németek kitelepítése

A kollektív bűnösség elve alapján németeket telepítettünk ki, miközben a csehek ugyanilyen indokkal a németek mellett a magyarokat is megpróbálták eltüntetni az országukból.

Folytatódik a magyar álom a kézilabda Eb-n: megvertük a szlovénokat!

Folytatódik a magyar álom a kézilabda Eb-n: megvertük a szlovénokat!

Csodálatos második félidőt produkálva óriási győzelmet aratott Magyarország!

Szegény sorból, városi közegből származik a családod? Egy ír kutatás szerint jó esélyed van rá, hogy az ükapád nem az igazi ükapád

Szegény sorból, városi közegből származik a családod? Egy ír kutatás szerint jó esélyed van rá, hogy az ükapád nem az igazi ükapád

Egy úttörő ír kutatócsoport ment utána DNS-tesztek és anyakönyvi kivonatok tucatjaival, hogy vajon mennyire volt gyakori a megcsalás a városiasodás hajnalán.

RT: Soros Györgyhöz köthető szervezetek próbálják elérni, hogy a YouTube letiltson „nem megfelelő ideológiájú„ videókat

RT: Soros Györgyhöz köthető szervezetek próbálják elérni, hogy a YouTube letiltson „nem megfelelő ideológiájú„ videókat

Újabb lépés a teljes cenzúra felé: a Soroshoz köthető Avaaz egyesíti az erejét néhány másik szervezettel, hogy közösen kilobbizzák a YouTubenál, hogy a videómegosztón tiltva legyenek a „nem megfelelő ideológiájú” tartalmak, és büntetve legyenek azok készítői.

„Modern hazafiság” – A polgárőrök is segítenek a határvédelemben a migráció ellen

„Modern hazafiság” – A polgárőrök is segítenek a határvédelemben a migráció ellen

A polgárőrök a kormány stratégiai partnerei, akik részt vesznek a határvédelemben, és ezáltal jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarország közbiztonsága jó – közölte a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére