Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Juj, mit mondott Orbán Viktor?

Pozsonyi Ádám

2021.03.20. 19:30

Most mit szólnak hozzá? Vagy még nem hallották?

Nem? Ez most komoly?

Nem járnak piacra? Nem álltak sorba a postán? Ma még nem vitték le a szemetet, s közben nem futottak össze a földszinten lakó idős hölggyel, aki nem vonta félre magukat a lift mellett, s nem suttogta izgatottan a fülükbe, hogy neki épp most mondta a közös képviselő úr, hogy szörnyűség készül, Orbán háborút indít, és mind meghalunk?

Nem?

Hát hol élnek maguk?

„Újra kell majd egyesíteni Magyarországot.” Ezt mondta Orbán Viktor pénteken, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Ugye már remegő kézzel csomagolnak?

„Újra kell majd egyesíteni Magyarországot.” Ez nyilvánvaló irredenta-revizionista utalás, amitől mindenki, aki csak kicsit is a béke és a humanista világ híve, megborzong, és félve kezdi pakolni a bőröndjeit. „Újra kell egyesíteni…”. Hogy mondhat ilyet egy felelős miniszterelnök? Talán Erdély visszafoglalására gondol? Vagy a délvidéki razziákra? Ez vár ránk, nem elég ez a járvány?

Valami ilyesmi lehet, mert nem csak az idős hölgy a földszinten, aki az imént beszélt a közös képviselővel, hanem még Lujza a „Tégy a gyűlölet ellen” facebook csoportban is posztolt erről. Országos hír! Mit mond majd a román, és a szerb nagykövet? Hogy magyarázza ezt majd meg Orbán?

De ez még semmi. Még ezt is mondta? „ez meghaladja a politikusok feladatát, itt a művészekre, egyházakra, mindenkire szükség lesz.” Tehát Orbán a háborús céljaihoz fel akarja használni a művészvilágot, az egyházakat, a lakájmédiáját. Már értjük, hogy miért osztogattak ennyi Kossuth-díjat! Ezekkel az újonnan díjazottakkal akarják népszerűsíteni a szörnyűséges mondatokat.

Tessék? Hogy ezek marhaságok? Hogy ezek komolytalan dolgok?

Már bocsánat, de hogy lennének azok, amikor komoly hazai ellenzéki – akarom mondani független – lapok is kolumnás cikkekben elemzik Orbán szörnyű szavait és félelemkeltő kijelentéseit.

„Orbán Viktor leinasozta a rezidenseket” – számol be a Telex.

Igen, nem fogják elhinni, de Orbán azt a szót használta, hogy inas.

Itt vannak még, vagy már a határ túloldalán?

„A szó jelentése azért lett péntek reggel ennyire fontos, mert Orbán Viktor miniszterelnök a szokásos, pénteki, Kossuth rádiónak adott interjújában azt találta mondani.” (Telex, 2021, március 19.)

Nem. A szó azért lett fontos, mert a Telexnél ez a szerencsétlen idióta karikásra erőltette a szemét, hogy mibe kössön bele, és erre rábökött: „Ez jó lesz! Ezzel majd a kormány ellen hangoljuk azokat a fiatalabb rétegeket, akiknek fogalmuk sincs a szó eredeti jelentéséről, és a gyakornok kifejezést amúgy sosem érzik sértőnek, de most bedobjuk, csámcsogjanak, ne azt nézzék, hogy Európában hányadikok vagyunk oltások terén, ne azt nézzék, hogy micsoda sziszifuszi erőfeszítések árán tartunk itt, hanem azon hőbörögjenek, hogy juj, mit mondott.

„Az ellenzék rögtön reagált is miniszterelnöki interjúra, Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke pedig az inasozásra tért ki a Facebookon. Azt írta, szégyelli magát Orbán helyett, amiért elsőként az inas szó jutott eszébe róluk.”

„A megjelölés miatt kérdéseket küldtünk a Magyar Rezidens Szövetségnek.”

És ez még semmi! Orbán a pénteki miniszterelnöki interjújában még azokat a szavakat is használta, hogy „lemondunk”, „kevés”, és „várunk”.

Egy miniszterelnök, akinek ennyire nincs jövőképe, az nem alkalmas az ország vezetésére. Mondjon le!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Így vélekedik Ferenc pápa a családról

A család az apa, anya, gyerek, és pont.

Joe Biden egy év alatt 95 ezer migráns letelepítését tervezi az Egyesült Államokban

Korábban állampolgárságot is ígért azoknak, akik Amerika felé veszik az irányt.

Őszödi emlékek: szerkesztőségünk tagjai mesélik el, mit csináltak, amikor kiszivárgott a beszéd

Őszödi emlékek: szerkesztőségünk tagjai mesélik el, mit csináltak, amikor kiszivárgott a beszéd

Tizenöt éve, hogy kiszivárgott az őszödi beszéd, aminek következtében Magyarország a rendszerváltás utáni legsúlyosabb politikai válságát élte át. Maga a beszéd 2006. május 26-án hangzott el Balatonőszödön, ahol Lendvai Ildikó vezetésével a szocialisták képviselőcsoportja tartott zárt ülést. A záróbeszédet Gyurcsány Ferenc miniszterelnök tartotta.

Orbán Viktor az őszödi beszédről: Akárhányszor hallja az ember, még ma is dermesztő

Orbán Viktor az őszödi beszédről: Akárhányszor hallja az ember, még ma is dermesztő

A magyar miniszterelnök a Kossuth rádióban beszélt a 15 évvel ezelőtt kiszivárgott hangfelvételről.

Karácsony szerint ha Orbán Viktor megnyeri a választást, akkor nagy baj van az országgal

Karácsony szerint ha Orbán Viktor megnyeri a választást, akkor nagy baj van az országgal

A függetlenobjektív Telex elkísérte a főpolgármestert egyik kampánynapjára, ahol valamilyen rejtélyes oknál fogva a jelenlévők előtt sem a Budapesten okozott dugóhelyzetről, sem sorozatos botrányairól nem beszélt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére