Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Horn Gábor ma is ártani akar Tarlósnak

Horváth K. József

2019.07.01. 12:27

Horn Gábor még akkor is vermet ás Tarlósnak, amikor maga már rég beleesett a gödörbe. Ehhez ért. A romboláshoz. Ahogy a Momentum és a DK is, azaz a volt SZDSZ mai klónjai.

Végre véget ért a főpolgármester-jelölti választóvakítás, amelynek ugye a budapesti kerületek polgármesterei közül a leggyengébb, Karácsony Gergely lett a győztese.

Nos, a mi jó Horn Gáborunk, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke, az országromboló SZDSZ egyik utolsó töltényig kitartó korifeusa a jelölti kampány során számos alkalommal szerepelt különböző televíziós vitákban. Természetesen mindent megtett azért, hogy minél kedvezőtlenebb színben tüntesse föl Tarlós Istvánt. Sötét szándékát nem is titkolta, hiszen „viccesen” rendre megjegyezte, hogy mindig szokott Tarlósnak kicsit ártani, azért hangsúlyozza, hogy a párttársa volt az SZDSZ-ben.

Ezzel Horn nem mond valótlant. Ugyanakkor „tréfálkozásával” maga is beismeri, hogy a Szabad Demokraták Szövetsége Magyarország rendszerváltozás utáni legkártékonyabb politikai szervezete volt, amely nemcsak regnálása idején mérgezte folyamatosan hazánk levegőjét, ment szembe ezerrel a választók akaratával egészen addig, amíg azok rájöttek a hazugságra és kiszavazták a parlamentből, de megszűnése után is az ország nyakán élősködve mintegy 1,2 milliárd forint adósságot hagyott hátra.

Tudjuk, az SZDSZ volt az, amely a rendszerváltoztatás utáni politikai hazugsággyár alapkövét tette le azzal, amit a fél országgal együtt Tarlós István is bevett. Főpolgármesterünk maga fogalmazta meg, hogy „elsősorban markáns rendszerváltó hangvétele miatt” lépett be a Szabad Demokraták Szövetségébe. Igen ám, de ahogy a szemenszedett hazugság kiderült, amikor magát a legnagyobb antikommunistának hirdető párt koalícióra lépett az MSZMP jogutódjával, a kommunista MSZP-vel, akkor Tarlós azonnal kilépett, Horn Gábor pedig ott maradt. Együtt – sülve-főve – a kommunistákkal.

Ha 1990-ben az SZDSZ az lett volna, aminek mutatta magát, akkor a taxisblokád-szervezés helyett örömmel koalícióra lépett volna az MDF-fel, a kisgazdákkal és a KDNP-vel, s több mint 4/5-ös (83,42%) többségükkel már akkor megkezdődhetett volna a rendszerváltás, nem pedig 30 évvel később. Mert a magyarság, így például a Dunántúl legnagyobb része a rendszerváltozásra szavazott, s nem sejtette, hogy az SZDSZ szélsőségesebb kommunista a szociknál, csak éppen antikommunistának hazudja magát. Pető Iván, Magyar Bálint, Horn Gábor és a többiek aljas képmutatásukkal harminc évet loptak el a magyarok életéből.

A polgári gondolkodású, vallásos családból származó Tarlós István 1990-ben jó szándékúan ugyan, de valóban tévedett, ám volt ereje korrigálni. Horn Gábor viszont a mai napig hazugságban él; soha nem ismerte el, hogy az SZDSZ anno igenis becsapta a választókat. Hogy Tarlós István hazafias érzelmei őszinték, hogy ő a nemzete, a magyarok oldalán áll, azt előbb polgármesteri, majd főpolgármesteri tevékenysége fényesen igazolja. Ezért szavaznak rá Budapesten azok is, akik politikailag nem biztos, hogy egyetértenek vele. A „tréfálkozó” Horn Gábort pedig éppen ezért dobták csapatával együtt a politika szemétdombjára. Szoktuk mondani: aki másnak vermet ás… Láthatjuk, Horn Gábor még akkor is vermet ás Tarlósnak, amikor maga már rég beleesett a gödörbe. Ehhez ért. A romboláshoz. Ahogy a Momentum és a DK is, azaz a volt SZDSZ mai klónjai.

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Bertha László, Fodor-Horváth Zsófia, Fűrész Gábor, GFG, Gábor László, H.I., Ifj. Lomnici Zoltán, Megadja Gábor, Pozsonyi Ádám, Szentesi Zöldi László.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A jobboldali értékektől félti a világot a Deutsche Welle az újabb videójukban

A jobboldali értékektől félti a világot a Deutsche Welle az újabb videójukban

Rendkívül szórakoztató, összeesküvés-elméletre hajazó videót tákoltak össze a német baloldali propagandisták. Összemosták a szélsőjobboldalt a mérsékelt-konzervatív jobboldallal, mellyel egy céljuk volt: mindenki rettegjen a jobboldali értékektől.

Néphülyítés: Karácsony nyíltan támadja saját gyermekeink érdekeit is

Néphülyítés: Karácsony nyíltan támadja saját gyermekeink érdekeit is

Karácsony Gergelyre már tavaly is ferde szemmel néztek a normális budapesti lakosok, akiknek elvben a főpolgármester az érdekeit akarja képviselni, amikor például fölfestette az autósforgalmat nyilvánvalóan akadályozó biciklisávokat.

Joe Biden kérésére nevezték ki a leszbikus rabbit egy bizottság élére

Joe Biden kérésére nevezték ki a leszbikus rabbit egy bizottság élére

Az USA Nemzetközi Vallásszabadság Bizottságába kap majd vezető helyet Sharon Kleinbaum, hogy ott is képviselve legyenek az LMBT+ személyek.

Titokban élt hetekig a tinilány hálószobájában, 15 év börtönre ítélték a pedofil férfit

Titokban élt hetekig a tinilány hálószobájában, 15 év börtönre ítélték a pedofil férfit

A 36 éves Johnathan Rossmoine-t tavaly szeptemberben tartóztatták le, miután a 15 éves lány szülei megtalálták őt a szekrényben elbújva a floridai Spring Hillben – írta meg New York Post.

Meglebegtette a náci kártyát a szélsőbalos Jámbor András

Meglebegtette a náci kártyát a szélsőbalos Jámbor András

Az élménybeszámolójában össze próbálta mosni a nácizmust a kormánypárttal, azonban ez már abból a szempontból is visszás, mivel ilyen alakokat leginkább a szövetséges Jobbik táborában kellene keresnie.

Üdv, ez itt a XXI. század!

Üdv, ez itt a XXI. század!

A gyerekek a jövő, a jövőt pedig nem tékozolhatjuk el.

Kovács Zoltán: Magyarországon a gyermeknevelés kizárólagos joga a szülőé

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában elmondta, hogy ezt nemzetközi szerződések, uniós dokumentumok és a magyar alkotmány is garantálja, ebben az ügyben senki másnak nincs keresnivalója.

Megválasztották a legszebb lányokat a 196. balatonfüredi Anna-bálon

Megválasztották a legszebb lányokat a 196. balatonfüredi Anna-bálon

Figyelem! A versenyzők között kizárólag cisznemű hölgyek vettek részt, a többi társadalmi nem tagjai viszont nem, így a képek látványa nem fogja elnyerni a progresszív liberálisok tetszését. Ez legyen Magyarországon a legnagyobb probléma...

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére