Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Piszkostizenkettő
 
 
 
 

Hogyan nem voltam Brüsszelben

Sümeghi Lóránt

2017.04.27. 19:08

Közel Soroshoz, avagy a HVG, 444 és a 24.hu hazugságai.
A balliberális hvg.hu 2017. április 27-én internetes felületén 11:26 perckor közzé tett egy tudósítást "Távol Sorostól: megint tüntet a CÖF Brüsszelben" címmel. A helyszíni tudósítás a Civil Összefogás Fórum demonstrációjáról számolt be.
 
Az események sorában a következő volt olvasható: "Imádkozás után ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász következett, aki arról beszélt, hogy nagyon bátor ember, mert a világ szerinte legveszélyesebb városában van éppen, amelyet a politikai prostitúció ural. Bár Sorost fél 12-re várták."
 
Tekintettel arra, hogy a jelzett időpontban Budapesten tartózkodtam, így természetesen a több mint 1000 km-re lévő eseményen nem lehettem jelen.
 
Politikai véleménynyilvánításról esetünkben szó sem lehet, hiszen tényeket közölnek, és nagy fokú negligenciára jellemző, hogy nem észlelték, ahogyan a reggeli órákban a köztelevízióban beszéltem élő adásban Soros György és magyarországi csatlósai káros tevékenységéről, amit a Századvég friss közvélemény-kutatása is alátámaszt.
 
hvg.hu főszerkesztője azóta elnézést kért, és helyreigazítást közölt, bár azt nem említette, hogy kivel kevertek össze.
 
Az internetes lap hazug állítása azonban nemcsak az érintett oldalon, hanem 24.hu nevű portálon és a 444.hu-n is megjelent, és több órával a hvg.hu helyreigazítása után is olvasható volt: "Ezek után Miatyán (sic!) és Lomnici Zoltán következett. A tüntetés békésen, méltósággal zajlik!"
 
Mindeközben a 444 is exkuzálta magát, azonban a fentiekből az érintett médium vonatkozásában az alábbiakat feltételezhetjük:
 
  1. Mivel a lap beszámolt az eseményről és gunyoros stílusban megjelölt írásában, céljuk egyértelműen lejárató jellegű volt.
  2. Tudott a lap a hvg.hu időközben terjedelmesnek mondható helyreigazításáról, azonban Valer Kot, illetve Maria Nemcová, Soros György felvigyázói nem értek rá éppen, így nem hagyták jóvá az érintett korrekciót.
  3. A 444.hu-nál rendkívül gyenge színvonalú szakmai munka folyik, amely egyébként egyértelmű személyi változásokat vonna maga után egy tisztességes internetes lapnál.
 
Még akkor is, ha Soros György markában vannak.

OLVASTAD MÁR?

Piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ma a Bernátok és a Felíciák ünnepelnek, Isten éltesse őket!

A brit kormány most „merész javaslattal” lépne ki az unióból

A brit kormány most „merész javaslattal” lépne ki az unióból

Amerika, London, Párizs

Theresa May brit miniszterelnök szerint a kormány „új, merész” javaslatot terjeszt az alsóház elé, amikor a jövő hónapban szavazásra bocsátja a brit EU-tagság megszűnésének törvénybe iktatását célzó tervezetet.

Hiába sivalkodnak a balliberálisok, Alain Delon megkapja az életműdíjat

Hiába sivalkodnak a balliberálisok, Alain Delon megkapja az életműdíjat

Szabad vasárnap

Alain Delon vasárnap este megkapja az Arany Pálma-életműdíjat a 72. cannes-i filmfesztiválon annak ellenére, hogy egy feminista szervezet petícióban tiltakozik a világhírű francia filmszínész elismerése ellen.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére