Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hiszek neked! - visítja a hitetlen szkeptikus ateista

888.hu

2018.10.12. 13:58

Miért pont a nekik? És a férfiaknak nem? És mit? Amit õk állítanak, azt így el kell hinnem? Ilyen alapon higgy a lapos földben is, mert egy ismerõsöm esküszik rá.

Brett Kavanaugh beiktatása körüli botrányokról olvasok.

(Mint tudjuk, az Egyesült Államok új főbíróját pár konyhaszökevény megvádolta, hogy évtizedekkel ezelőtt csinált velük valamit. Az egyik ilyen valami 1982-es mesével jött elő, ami akárhogy is számoljuk 36 éve volt.

(Könyörgöm, ennyi idő után a nagy angliai vonatrablás is elévül, vagy az, ha valaki szemtanúk előtt Zámbó Jimmyt karaokézik részegen, nem, hogy az a förtelmes „bűn”, ha rávernek egy nő seggére, amire ráadásul bizonyíték sincs. Ja, bocsánat, a Jimmy az nem évül el. Arra nincs mentség.)

Van egy videó – amit mellesleg a Youtube törölt, mert, ahogy a Facebook, úgy a Youtube is előszeretettel cenzúrázza a szabad véleménynyilvánítást. (A haladás nevében persze. Mindig annak a nevében szokták.) A videót holmi katolikus édesanyák készítették, akik Kavanaughnak az ártatlanság vélelmét követelték.

Van egy rész a videóban, amikor a libsi tüntiket mutogatják, s akkor pár másodpercig látszik egy ilyen férfi-nő-leszbikus szörny, akinek a betapasztott szájára az van írva, hogy believe women. „Higgy a nőknek!”

Higgy a nőknek!

Miért pont nekik? És a férfiaknak nem? És mit? Amit ők állítanak, azt így el kell hinnem? Ilyen alapon higgy a lapos Földben is, mert egy ismerősöm esküszik rá. Jó, mondjuk ő fehér férfi, és annak a szava kevesebbet ér, de ha három fehér férfi esküszik valamire, akkor az csak ér annyit, mint egyetlen darab nő?

(Bár engem, mint fehér férfit, némiképp kompenzál a tudat, hogy tíz fehér nő szava sem ér annyit a liberális demokráciában, mint egyetlen fekete muszlim migránsé.

A fekete muszlim migráns nő szava persze még többet ér, mint a fekete muszlim migráns férfié. Sőt, a fekete muszlim migráns nő szava többet ér, mint a magyar miniszterelnöké. A fekete muszlim migráns nő maga a létezés csúcsa. Mint az autós kártyában a Lola T. Mindent visz.)

Hidd el, hogy a kommunizmus megvalósul, és majd nem lesz szükség pénzre, mert mindenki az igénye szerint vesz el a közösből annyit, amennyire szüksége van. Hidd el egy idegennek, hogy ha kölcsönadod neki a biciklidet, tíz perc múlva tényleg visszahozza. Becsszó!

„Higgy a nőknek!” Mert egy nő ilyenben nem hazudik! (Ez a mozgalom egyik jelmondata.)

„Nem feküdtem le a húgoddal. Egy férfi ilyenben nem hazudik!”

A felvilágosult, és haladó ember a tényeknek hisz!

Állítólag.

Na, akkor jövök a tényekkel. Vegyünk elő egy atlaszt, és nézzük meg a térképen, hogy a föld mely térségében vagdossák ki a nők csiklóját. Ha már a női elnyomás és bántalmazás a téma. Hogy nem a fehér keresztény férfiak társadalmaiban, az biztos.

Egy igazán szkeptikus, haladó, független objektív és felvilágosult ember ezek után mérlegel, és véleményt alkot. Nem hisz, hanem a tényeket nézi.

És a spirituális metafizikai meséket, miszerint „azért, mert elnyomták”, elfelejti.

Ja, nem. Bocsánat. Ezért is a csiklóvagdosásért is a fehér férfi a hibás.

Ha másért nem, azért mert feltalálta az acélból készült kést. Meg úgy mindent a világon. (Kivéve persze a nők csiklójának kimetszését, meg a foglyok nyárson sütögetés utáni elfogyasztását.) Meg a teljes zeneirodalmat, a teljes filozófiatörténetet, a teljes fizikát, kémiát, és matematikát.

A liberális utópiában a tények felsorolása rasszizmus.

Na, de, ami a lényeg. Amiről beszélni akartam.

Van egy Facebook-oldal, ami e köré a történet köré szerveződött. „Godless mama.” Ez a neve az oldalnak. Mivel libsi, így sunyin van intézve a dolog. Nem nyíltan uszít, nem beszél konkrétan a főbíróról, hanem férfiellenes hangulatkeltésként történeteket posztol, amiben valakiket bántalmaztak, erőszakoltak, földre tepertek stb.

Adat, dátum, név, helyszín, dokumentum, bizonyíték nélkül persze.

(Engem gyíkká változtatott. De, azóta elmúlt.)

És alatta a hiszterizált nők százával írják. „I believe You” „I believe You” „I believe You”

Hiszek neked! Hiszek neked! Hiszek neked!

(Istenben nem hisznek, mert az nem mérhető, arra nincs bizonyíték. A konkrét adat nélküli erőszakvádakban igen.)

A rengeteg lapos földhívő közt felbukkant egy darab nő, aki kérte a bizonyítékot.

Egy válaszkomment: "As an atheist, and a woman, she offends me. I believe survivors."
Mint ateistát és mint nőt ez a komment sért engem. Én hiszek a túlélőknek.

Kész…

G. K. Chesterton írt száz éve írt valami olyasmit, hogyha a vallást majd felszámolják, az emberek nem semmiben sem fognak hinni, hanem bármiben.

Ellenben elmondjam, én most min morfondírozok?

 Ezek a libsi nők folyton sírnak, hogy így-úgy molesztálták őket, így metoo, úgy meetoo, pedig – gondolom – kizárólag haladószellemű liberális és felvilágosult fickókkal tartanak kapcsolatot. Abból áll a teljes baráti és ismeretségi körük.

És ezek a libsi férfiak láthatóan mind ilyen gazemberek.

Lám, lám, ha tisztességes fasisztákkal járnának össze, mindez a sok metoo nem történt volna meg.

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Bertha LászlóFalusi VajkFűrész GáborGFG, Gábor László; H.I.Ifj. Lomnici ZoltánKetipisz SztavroszMegadja GáborPozsonyi ÁdámSzentesi Zöldi László, Vincze Viktor Attila.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére