Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Harvey Weinsteinnel együtt bukik a globális liberális elit

Vincze Viktor Attila

2018.07.17. 13:57

Harvey Weinstein eddig hallgatott, de ahogy a vele szemben megindított büntetõ és polgári peres eljárások egyre elõrébb haladnak, úgy egyre többet kénytelen megszólalni a sorozatban elkövetett nemi erõszakokkal megvádolt hajdani amerikai filmmogul. Weinsteinnek pedig minden szava egy újabb szög a globális liberális elit koporsójában.

A producer a múlt héten jelent meg az egyik amerikai bíróságon az ellene felhozott szexuális erőszakkal kapcsolatos vádak miatt.

A volt filmproducer ebből az alkalomból a Spectator USA-nak adott egy interjút, amelyben beismerte, hogy szexért cserében ígért oda szerepeket, ami azonban szerinte nem volt bűn, mivel sokan mások is ezt tették. 

Én szegény és csúnya voltam, akinek mindenért meg kellett küzdenie az életben. Igen, szexért cserébe ajánlottam színészi munkákat, ahogy mindenki más is tette, de soha nem erőszakoltam magamat rá egyetlen nőre sem"

– mondta a "kedves" Weinstein, aki ezzel végleg a világszerte bukófélben levő globális liberális elit szimbólumává avatta önmagát a maga leplezetlenül undorító, gusztustalan mivoltában.

Miért is?

Azért, mert ebben a néhány mondatban benne van minden, ami az önmagát liberálisnak tartó elitre jellemző. Arról a cinikus, hazug és kizsákmányoló, valamint gátlástalan elitről van szó, amely az átlagemberekre érvényes törvények felett állónak tekinti magát, és amely rabszolgaként tekint a bérből és fizetésből élőkre az élet minden vonatkozásában, miközben szabadságról, jogokról meg egyenlőségről hazudozik a nyilvánosság előtt. 

Weinstein ügye nem pusztán a szexuális kizsákmányolásról vagy a pénzzel és hatalommal történő egyszeri visszaélésről szól, hanem annál jóval többről. Arról, hogy mostanra a nyugati kapitalista világban kiépült egy, az emberi élet értékét és az emberi lélek tiszteletét teljes egészében megtagadó szisztematikus rendszer.

A rendszer haszonélvezőjeként a szexuális ragadozó, Weinstein nem sajnálta a pénzt a saját világnézetét képviselő radikális liberális elvek politikai képviseletének támogatására sem. Weinstein volt az amerikai Demokrata Párt, Bill Clinton, majd pedig Hillary Clinton legnagyobb és legfontosabb támogatója Hollywoodban. Õ önmaga is dollármilliókat biztosított a liberális amerikai politikai elit működéséhez és további milliókat gyűjtött be az adománygyűjtő akciók során.

Weinstein a '70-es évektől kezdve nők százait (lehet ezreit) zaklathatta és kezelhette rabszolgaként, akik közül csak 80-an emeltek most vádat ellene az USA-ban és Nagy-Britanniában. Megtehette, mert a csak a pénz alapján álló globális pénzvilág szabályai szerint ez természetes volt. Sőt neki (szerinte) joga volt ehhez, hiszen neki volt pénze és hatalma, ami az ő világnézete alapján feljogosította erre őt.

Ennek ellenére mégis megbukott Weinstein. Feltehetően azért, mert az általa képviselt nihilista liberális világnézet annyira ellentétes az emberi természettel, hogy hosszú távon már sem a pénz, sem a hatalom nem menthette meg a lelepleződéstől és az emberek haragjától.

Ez pedig intő jel kellene, hogy legyen Weinstein szellemi harcostársai, a teljes globalista liberális elit számára is.

Így járhatnak a Bill és Hillary Clinton-féle politikai vezetők, a washingtoni demokrata szenátorok, meg a Soros György-féle spekuláns pénzemberek is, hiszen ma már nem folytatható a liberális eszmék és érdekek diktatúrája, úgy, mint ahogy az a korábbi  évtizedekben lehetséges volt.

 

A 888.hu véleményrovatának szerzőiBertha LászlóFalusi Vajk, Fűrész Gábor, Gábor László, GFGH.I.Ifj. Lomnici ZoltánKetipisz SztavroszMegadja GáborPozsonyi ÁdámSzentesi Zöldi László, Vincze Viktor Attila.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Bogár László: „annyi volt a rendszerváltás, mint Aliz, a guminő”

Bogár László: „annyi volt a rendszerváltás, mint Aliz, a guminő”

Rendhagyó beszélgetés Bogár László közgazdásszal a rendszerváltozás nevű folyamatról, arról, hogy hogy is ment ez harminc éve, és még azelőtt; arról, hogy mi is az a szocializmus; hogy hogyan szorított kést az SZDSZ az MDF-esek torkához, és hogy mi volt a jelentősége Orbán Viktor harminc évvel ezelőtti beszédének.

Így emlékezett Orbán Viktor Nagy Imrére

Hivatalos Facebook oldalán közzétett videójában rótta le kegyeletét Nagy Imre, Magyarország miniszterelnöke előtt Orbán Viktor.

Harminc éves a magyar rendszerváltás

Harminc éves a magyar rendszerváltás

Infovideóban foglaltuk össze a lényeget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére