Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Haladár és nem hülye!

Pozsonyi Ádám

2019.07.24. 13:00

A 24.hu nevezetű „nem propagandaportálon” az agysebész és politológus Saul Williams – „az egyik legegyedibb hangvételű amerikai rapper, költő, aktivista” –, a sokszínűséget és a bevándorlást méltatja, mondván, hogy úgy lesz nagy egy ország, ha színes.

Szó szerint ezeket mondja Saul Williams (egyedi hangvételű amerikai rapper, költő, aktivista), akit a Bánki-tónál csípett el egy interjúra a független és objektív 24.hu.

„A technológiai fejlődés igazi fedezete a migráció. Valójában a bevándorlás a Föld legősibb technológiája. Ennek révén vált Amerika azzá, ami (…). Az egyik csoport innen oda ment, a másik onnan menekült ide, majd útközben találkozott egy harmadikkal, és összekeveredtek. Már a selyemút is azt példázza, hogy az emberek mozgása minden fejlődés forrása. Ennek révén kommunikálnak a piacok, így áramlanak a gondolatok, a találmányok és az ötletek is a világban. Ha megállítod az emberek vándorlását, felszámolod a fedezetet, így a fejlődés lehetőségét is.

Azt tudod, hogy Magyarországon jelenleg a mindent ütő politikai aduász az a szlogen, hogy megállítjuk a bevándorlást, mert az a legrosszabb, ami történhet egy országgal.

Tudom, és ez hatalmas ostobaság. Mi tette Egyiptomot Egyiptommá, Rómát Rómává, Angliát Angliává? Minden nagy birodalom annak köszönhette erejét, hogy sokféle ember odaáramlott. Amint ez megszűnik, és egy homogén csoport próbálja megszabni az irányt, a technológia vírusba csap át. Ilyenkor jönnek a világháborúk, népirtások, és az elkerülhetetlen a hanyatlás.”

Saul Williams, aki azonkívül, hogy barom, természetesen „az egyik legegyedibb hangvételű amerikai rapper, költő, aktivista”, nem fogja fel – ahogy az átlag libsi sem –, hogy az emberek mindig vándoroltak, ez tény, de csak akkor, ha kereskedők, felfedezők vagy az uralkodó hírnökei voltak.

És ez egy elhanyagolható számú kisebbség.

Ha Julianus barát elindul keletre, az nagyszerű. Ha a japán császár követe ellátogat Velencébe, az iszonyat érdekes.

De ha teljes Bihar megye elindul valahová, vagy esetleg fél Zimbabwe elindul Bihar megyébe, az életveszély.

Egyiptom mellesleg kiváló példa. Odaáramlott az a sok színes és más kultúrájú ember, és most a koptok másodrendű állampolgárok a saját földjükön.

Rómának is híresen jót tett a népvándorlás. Nekem valami olyasmit tanítottak a rasszista, bevándorlásellenes töritanáraim, hogy a birodalom pont abba bukott bele.

De hát abban a világban ilyet még lehetett.

Nem létezett CEU, nem voltak semleges értékrendű, független és objektív lapok, ahol elmagyarázzák, hogy ilyet nem lehet mondani.

Nem lehet mondani, mert gyűlöletkeltő, és nem lehet mondani, mert kicsinálnak a szakmában.

Az még a középkor volt.

Én amúgy komolyan nem értem a liberális logikát.

Amikor Trianont kell mentegetni, akkor azzal jönnek, hogy jogos volt az ország feldarabolása, mert sok volt itt az idegen.

Utána pedig megpróbálnak rábeszélni, hogy jöjjön még több, mert jól járunk vele.

A magyar kormánynak is bemutatott a hiphop sámánja” – olvashatjuk még a 24.hu nevezetű, független és objektív nem propagandaportálon, és képet is mellékelnek hozzá, amin láthatjuk, hogy ez a bozontos fejű költő-rapper, elképesztően egyedi hangvételű illető felemeli két mutatóujját és dühösen bemutat.

Ez annyira bájos.

Idejön egy akárki fia-borja (jó, tudjuk, költő, rapper, aktivista és egyedi hangvételű), szidja a magyar kormányt, a magyar vezetést, és a magyar sajtótermék meg maga alá vizel a gyönyörtől.

Értik?

Idejön Magyarországra és szidni kezd.

Hát, nem tudom.

Ha kimennék Londonba, mert meghívnának, akkor nekem eszembe nem jutna gyalázni az ottani vezetést, pedig megvan róla a véleményem.

Tudom, én régimódi vagyok.

De ezekkel mindig ez van. Idejönnek, onnan, a sajátjaik közül, a saját kultúrájukból, és utat mutatnak.

Nekünk.

Azt a bizonyos utat valahogy mindig nekünk mutogatják. A mi képünkbe tolják a toleranciát, az elfogadást, a színességet, meg hogy jó a lakosságcsere, és mindenki egyforma, egyenlő, ugyanolyan.

Ezt kizárólag a fehér és európai kultúrkörben szajkózzák.

Saul Williams (egyedi hangvételű amerikai rapper, költő, aktivista) is hol mondja mindezt? Hol szajkózza?

Nálunk! Az európai kultúra földjén.

De – már bocsánatot kérek! – ez nem kunszt.

Ez így sima érdekérvényesítés!

A sajátjai közt kéne ezt mondogatni, és esetleg dicsérgetni a fehér embert és annak kultúráját.

Persze nem teszi.

Haladár és nem hülye.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére