Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Haladár és nem hülye!

Pozsonyi Ádám

2019.07.24. 13:00

A 24.hu nevezetű „nem propagandaportálon” az agysebész és politológus Saul Williams – „az egyik legegyedibb hangvételű amerikai rapper, költő, aktivista” –, a sokszínűséget és a bevándorlást méltatja, mondván, hogy úgy lesz nagy egy ország, ha színes.

Szó szerint ezeket mondja Saul Williams (egyedi hangvételű amerikai rapper, költő, aktivista), akit a Bánki-tónál csípett el egy interjúra a független és objektív 24.hu.

„A technológiai fejlődés igazi fedezete a migráció. Valójában a bevándorlás a Föld legősibb technológiája. Ennek révén vált Amerika azzá, ami (…). Az egyik csoport innen oda ment, a másik onnan menekült ide, majd útközben találkozott egy harmadikkal, és összekeveredtek. Már a selyemút is azt példázza, hogy az emberek mozgása minden fejlődés forrása. Ennek révén kommunikálnak a piacok, így áramlanak a gondolatok, a találmányok és az ötletek is a világban. Ha megállítod az emberek vándorlását, felszámolod a fedezetet, így a fejlődés lehetőségét is.

Azt tudod, hogy Magyarországon jelenleg a mindent ütő politikai aduász az a szlogen, hogy megállítjuk a bevándorlást, mert az a legrosszabb, ami történhet egy országgal.

Tudom, és ez hatalmas ostobaság. Mi tette Egyiptomot Egyiptommá, Rómát Rómává, Angliát Angliává? Minden nagy birodalom annak köszönhette erejét, hogy sokféle ember odaáramlott. Amint ez megszűnik, és egy homogén csoport próbálja megszabni az irányt, a technológia vírusba csap át. Ilyenkor jönnek a világháborúk, népirtások, és az elkerülhetetlen a hanyatlás.”

Saul Williams, aki azonkívül, hogy barom, természetesen „az egyik legegyedibb hangvételű amerikai rapper, költő, aktivista”, nem fogja fel – ahogy az átlag libsi sem –, hogy az emberek mindig vándoroltak, ez tény, de csak akkor, ha kereskedők, felfedezők vagy az uralkodó hírnökei voltak.

És ez egy elhanyagolható számú kisebbség.

Ha Julianus barát elindul keletre, az nagyszerű. Ha a japán császár követe ellátogat Velencébe, az iszonyat érdekes.

De ha teljes Bihar megye elindul valahová, vagy esetleg fél Zimbabwe elindul Bihar megyébe, az életveszély.

Egyiptom mellesleg kiváló példa. Odaáramlott az a sok színes és más kultúrájú ember, és most a koptok másodrendű állampolgárok a saját földjükön.

Rómának is híresen jót tett a népvándorlás. Nekem valami olyasmit tanítottak a rasszista, bevándorlásellenes töritanáraim, hogy a birodalom pont abba bukott bele.

De hát abban a világban ilyet még lehetett.

Nem létezett CEU, nem voltak semleges értékrendű, független és objektív lapok, ahol elmagyarázzák, hogy ilyet nem lehet mondani.

Nem lehet mondani, mert gyűlöletkeltő, és nem lehet mondani, mert kicsinálnak a szakmában.

Az még a középkor volt.

Én amúgy komolyan nem értem a liberális logikát.

Amikor Trianont kell mentegetni, akkor azzal jönnek, hogy jogos volt az ország feldarabolása, mert sok volt itt az idegen.

Utána pedig megpróbálnak rábeszélni, hogy jöjjön még több, mert jól járunk vele.

A magyar kormánynak is bemutatott a hiphop sámánja” – olvashatjuk még a 24.hu nevezetű, független és objektív nem propagandaportálon, és képet is mellékelnek hozzá, amin láthatjuk, hogy ez a bozontos fejű költő-rapper, elképesztően egyedi hangvételű illető felemeli két mutatóujját és dühösen bemutat.

Ez annyira bájos.

Idejön egy akárki fia-borja (jó, tudjuk, költő, rapper, aktivista és egyedi hangvételű), szidja a magyar kormányt, a magyar vezetést, és a magyar sajtótermék meg maga alá vizel a gyönyörtől.

Értik?

Idejön Magyarországra és szidni kezd.

Hát, nem tudom.

Ha kimennék Londonba, mert meghívnának, akkor nekem eszembe nem jutna gyalázni az ottani vezetést, pedig megvan róla a véleményem.

Tudom, én régimódi vagyok.

De ezekkel mindig ez van. Idejönnek, onnan, a sajátjaik közül, a saját kultúrájukból, és utat mutatnak.

Nekünk.

Azt a bizonyos utat valahogy mindig nekünk mutogatják. A mi képünkbe tolják a toleranciát, az elfogadást, a színességet, meg hogy jó a lakosságcsere, és mindenki egyforma, egyenlő, ugyanolyan.

Ezt kizárólag a fehér és európai kultúrkörben szajkózzák.

Saul Williams (egyedi hangvételű amerikai rapper, költő, aktivista) is hol mondja mindezt? Hol szajkózza?

Nálunk! Az európai kultúra földjén.

De – már bocsánatot kérek! – ez nem kunszt.

Ez így sima érdekérvényesítés!

A sajátjai közt kéne ezt mondogatni, és esetleg dicsérgetni a fehér embert és annak kultúráját.

Persze nem teszi.

Haladár és nem hülye.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A britek angolul jól beszélő, büntetlen előéletű bevándorlókat akarnak

A britek angolul jól beszélő, büntetlen előéletű bevándorlókat akarnak

A magas szakképzettségű, angolul jól beszélő, jól fizető állásajánlattal érkező bevándorlók számíthatnak a legelőnyösebb elbírálásra a jövőre életbe lépő új, pontozásos brit bevándorlási szabályozás alapján, amelyből hétfőn ismertetett további részleteket a londoni belügyminisztérium.

Előállítottak egy pedofil internetes hálózatot működtető franciát

Előállítottak egy francia állampolgárt július 7-én, akit azzal gyanúsítanak, hogy az internet rejtett oldalán, a darkneten olyan oldalakat működtetett, amelyeken több ezer felhasználó a világ minden tájáról pedo-pornográf jellegű fotókhoz és videóhoz fért hozzá – közölte hétfőn a dél-franciaországi Bordeaux ügyészsége.

Felrobbantottak egy hírszerzési épületet a tálibok

Felrobbantottak egy hírszerzési épületet a tálibok

Öngyilkos merénylettel kezdett, összehangolt támadást indítottak hétfőn a radikális iszlamista tálibok Észak-Afganisztánban egy hírszerzési komplexum ellen, amelynek legalább tizenegy dolgozója vesztette életét – közölték afgán tisztségviselők.

Dél-Olaszországban katonákat rendeltek ki a fertőzött migránsok felügyeletére

Katonák felügyelik az igazoltan koronavírus-fertőzött és karanténba helyezett migránsokat a dél-olaszországi Amantea városban hétfőtől, miután a bevándorlók ottani elhelyezése lakossági tiltakozáshoz vezetett.

Nagy-Britannia ellenőrzése alá vonta a járványhelyzetet

Nagy-Britannia ellenőrzése alá vonta a járványhelyzetet

Nagy-Britannia mára jórészt ellenőrzése alá vonta az új típusú koronavírus okozta járványt, de az óvatosság továbbra is indokolt – mondta hétfőn a brit miniszterelnök.

Két terroristagyanús migránst fogtak el Németországban

Két terroristagyanús migránst fogtak el Németországban

Elfogtak és előzetes letartóztatásba helyeztek két terroristagyanús szíriai férfit Németországban – közölte hétfőn a szövetségi legfőbb ügyészség.

Új férőhelyekkel csökken a börtönök zsúfoltsága

Új férőhelyekkel csökken a börtönök zsúfoltsága

Tíz büntetés-végrehajtási intézményben összesen 2750 új férőhelyet alakított ki a Belügyminisztérium.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére